18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Patrz mamo, to ja!
Syn_Milionera • 2022-10-06, 18:56

Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
ukryta treść
Zgłoś
Mpp2007 2022-10-07, 12:45 2
Czarna syrenka mówicie...

Zgłoś
PękniętySłoik 2022-10-07, 14:30 5
Love_is_Love napisał/a:

Powiedział typ z teletubisiem srającym sobie do ryja

Przynajmniej mój teletubiś sra do ryja sam sobie. W przeciwieństwie do was, czerwone gady. Wy sracie do ryjów wszystkim dookoła, pod róznymi śmiesznymi hasełkami, pomijając oczywiście swoje własne czerwone mordy. Tfu.
Zgłoś
Bladow 2022-10-07, 14:51 1
Od zawsze jestem zdania, że największymi rasistami są murzyny. Serio widzę murzyna i w chuju mam to, może w myślach jedynie powiem se "o murzyn" i to ucieka z bani. Ale na ich widok nie drę mordy "PATRZCIE LUDZIE, CZARNY IDZIE", bo po chuj? Oni propagują ten syf że niby gorzej żyją, ale przez to sami chcą doprowadzić do rasizmu. Szczerze? Jak już chodzi o rasizm, to za ciapatymi nie przepadam. Nie ufam im i chuj.
Zgłoś
~Velture 2022-10-07, 19:01
CzarnyAdolf napisał/a:

Jakaś pizda z disneya wyszła do mediów i powiedziała, że syrenka jest czarna by małe czarne dziewczynki zobaczyły tam kogoś takiego jak one. Do tego pije ten azjata. Gdy baby wypuszczono z kuchni to prędko kutas i cipa przestały określać płeć człowieka a czarny elf u Tolkiena, czarny arystokrata w XIX Anglii czy czarny rewolwerowiec w nowych 7 wspaniałych stali się czymś co masz kurwiu zaakceptować, inaczej jesteś pierdolonym rasistą

Mi chodzi o to, że dorośli ludzie głosują portfelem. Nie pasuje? Nie oglądaj. Jak nie zarobią to zrozumieją. Nie zrozumieją póki na tym się zarabia i nic co napiszą ani powiedza ludzie tego nie zmieni. Zła sława to ciągle sława. Ludzie gadający o tym nakręcają reklamę.

Ja o tym nie gadam, nie oglądam i mam to w dupie. Na mnie ani grosza nie zarobią i to mój głos sprzeciwu.

Kiedyś nazywało się to bojkotem.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
neo001 2022-10-07, 19:10 3
~VeIture napisał/a:

Ja o tym nie gadam, nie oglądam i mam to w dupie. Na mnie ani grosza nie zarobią i to mój głos sprzeciwu.
Kiedyś nazywało się to bojkotem.

I w tym problem, nowoczesne cioty będą sobie do tego bić konia na wzajem, a nam zostanie oglądanie starych filmów/seriali. Coraz trudniej o normalny film/serial bez tej homo/rasowo popierdolonej propagandy.
Zgłoś
Wiewór 2022-10-07, 20:00 1
Się kupy dupy nie trzyma bo pod woda nie da się palić cracku i nie ma rowerów do podjebania

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
kevcik 2022-10-07, 22:30
VeIture napisał/a:

Co mam rozumieć? Nagrywają to dorośli mężczyźni, wrzuca to dorosły facet i wszyscy się tym podniecają. Czarna ryba i tyle. Nikt z was i tak nie pójdzie na to do kina.

widze że jesteś zjebany taki wiesz opuźniony w rozwoju

Lepiej zniszczyć własną młodość, niż nic z nią nie zrobić.
Zgłoś
t................0 2022-10-08, 1:52
Halman napisał/a:

w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja kurwa w nowoczesnej afryce mieszkam?

Mieszkasz w pierdolniku, który politycznie upodabnia się do putinowskiej rosji, a mentalnie zmierza gdzieś w okolice XIII wieku. Jeszcze nie zauważyłeś?
Zgłoś
werther 2022-10-10, 7:33
"she's like me" - nie, nie jest, Mała Syrenka ma ojca
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-10-14, 9:47
Poproszę wersję z Margaret Qualley
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów