Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
Powstała masa filmików jak czarnoskórzy nagrywali reakcje swoich małych córek na najnowszą Małą Syrenkę.
Powiedział typ z teletubisiem srającym sobie do ryja
Przynajmniej mój teletubiś sra do ryja sam sobie. W przeciwieństwie do was, czerwone gady. Wy sracie do ryjów wszystkim dookoła, pod róznymi śmiesznymi hasełkami, pomijając oczywiście swoje własne czerwone mordy. Tfu.
Jakaś pizda z disneya wyszła do mediów i powiedziała, że syrenka jest czarna by małe czarne dziewczynki zobaczyły tam kogoś takiego jak one. Do tego pije ten azjata. Gdy baby wypuszczono z kuchni to prędko kutas i cipa przestały określać płeć człowieka a czarny elf u Tolkiena, czarny arystokrata w XIX Anglii czy czarny rewolwerowiec w nowych 7 wspaniałych stali się czymś co masz kurwiu zaakceptować, inaczej jesteś pierdolonym rasistą
Mi chodzi o to, że dorośli ludzie głosują portfelem. Nie pasuje? Nie oglądaj. Jak nie zarobią to zrozumieją. Nie zrozumieją póki na tym się zarabia i nic co napiszą ani powiedza ludzie tego nie zmieni. Zła sława to ciągle sława. Ludzie gadający o tym nakręcają reklamę.
Ja o tym nie gadam, nie oglądam i mam to w dupie. Na mnie ani grosza nie zarobią i to mój głos sprzeciwu.
Kiedyś nazywało się to bojkotem.
I w tym problem, nowoczesne cioty będą sobie do tego bić konia na wzajem, a nam zostanie oglądanie starych filmów/seriali. Coraz trudniej o normalny film/serial bez tej homo/rasowo popierdolonej propagandy.
widze że jesteś zjebany taki wiesz opuźniony w rozwoju
Lepiej zniszczyć własną młodość, niż nic z nią nie zrobić.w reklamach jest to samo gówno pompowane, co chwila aż ciemno na ekranie; murzyn się psika i gada po polsku jakby sie tutaj urodził, murzynka gryzie wafelka i jest szczęśliwa a uniseksualne murzyństwo pije grupowo pewien napój, .. czy ja kurwa w nowoczesnej afryce mieszkam?
Mieszkasz w pierdolniku, który politycznie upodabnia się do putinowskiej rosji, a mentalnie zmierza gdzieś w okolice XIII wieku. Jeszcze nie zauważyłeś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów