18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
silwerbalk 2023-02-22, 6:09 1
Odpowiedzialny ojciec a nie. Patrz synu tak skończysz jak nie będziesz uważać na drodze .... Życie
Zgłoś
Cipczan 2023-02-22, 7:20
"Historia żółtej ciżemki" - wersja prawdziwa.
Zgłoś
dontdonut 2023-02-22, 7:40
Patron_Choroszczy napisał/a:

Mi tam problemów nie robili, chciałem to szedłem i trzymałem wiaderko na krew. A teraz problem by zrobić świniobicie bo weterynaria skuteczni zniszczyła hodowle.

i bardzo dobrze!! stop bestialstwu!!
Zgłoś
MadViking 2023-02-22, 9:17 1
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Mnie ojciec za powrozek kazał trzymać, jak obuchem świnie ogłuszał...
W nagrodę dostałem smażony móżdżek. Pychota.

Ja pamiętam jak miałam jakieś 11 może 12 lat, zapytałam dziadka czy dzisiaj ja moge zabić świnkę, a ten mi powiedział "Nie, bo źle gardlo podetniesz i zmarnujesz krew na kaszanke". Za to musiałam zawsze trzymać miskę pod świnią na krew do kaszanki. Od małego byłam świadkiem jak sąsiedzi zabijali różne zwierzaki, sama zabijałam kury na rosół.
Zgłoś
Jasiek93 2023-02-22, 11:16 5
dontdonut napisał/a:

i bardzo dobrze!! stop bestialstwu!!

Pierdolenie o szopenie.. Na praktykach zabiłem w chuj świń. Uczyłem się niby w zawodzie Rzeźnik-masarz więc musiałem mieć praktyki i na ubojni i na produkcji. Tylko, że uczniaki zawsze byli od murzyńskiej roboty więc na masarni spędziłem raptem kilka godzin obierając gotowane łby i odkręcając kiełbasę przy nadziewarce. Resztę praktyk spędziłem na ubojni, głuszenie kleszczami elektrycznymi, następnie odrazu linka za tylną nogę, bloczkiem do góry, nożem jeb pod lewą przednią "pachwinę" następnie parzenie, skrobanie i patroszenie. Tutaj to już się człowiek narobił, najpierw cięcie od spojenia łonowego do mostka, następnie ostrożne wycięcie pęcherza i dalej już łapa w bebech (oczywiście bez żadnych rękawic to nie szpital) flaki wywalało się na wózek, wątrobę wyciąć i do pojemnika, później rozcięcie mostka po same gardło, wyciągnięcie płuc, serca , wyciecięcie wyszarpnięcie języka..Później tylko cięcie od dupy po ryj od strony kręgosłupa, wywalenie mózgu, opłukanie półtuszy i do chłodni . Aaa no i chrzest bojowy młodych przez starych januszy co tam robili, trzeba było wychylić szklane krwi jeszcze ciepłej . Więc żadne to bestialstwo

Zgłoś
szwarc_one 2023-02-22, 11:53
Jasiek93 napisał/a:

Pierdolenie o szopenie.. Na praktykach zabiłem w chuj świń. Uczyłem się niby w zawodzie Rzeźnik-masarz więc musiałem mieć praktyki i na ubojni i na produkcji. Tylko, że uczniaki zawsze byli od murzyńskiej roboty więc na masarni spędziłem raptem kilka godzin obierając gotowane łby i odkręcając kiełbasę przy nadziewarce. Resztę praktyk spędziłem na ubojni, głuszenie kleszczami elektrycznymi, następnie odrazu linka za tylną nogę, bloczkiem do góry, nożem jeb pod lewą przednią "pachwinę" następnie parzenie, skrobanie i patroszenie. Tutaj to już się człowiek narobił, najpierw cięcie od spojenia łonowego do mostka, następnie ostrożne wycięcie pęcherza i dalej już łapa w bebech (oczywiście bez żadnych rękawic to nie szpital) flaki wywalało się na wózek, wątrobę wyciąć i do pojemnika, później rozcięcie mostka po same gardło, wyciągnięcie płuc, serca , wyciecięcie wyszarpnięcie języka..Później tylko cięcie od dupy po ryj od strony kręgosłupa, wywalenie mózgu, opłukanie półtuszy i do chłodni . Aaa no i chrzest bojowy młodych przez starych januszy co tam robili, trzeba było wychylić szklane krwi jeszcze ciepłej . Więc żadne to bestialstwo

Ja jebie mocne miałeś praktyki. Ja raz w życiu dokładni w zeszłym roku pomagałem dzika oprawić i to kurwa na chacie. Tego zapachu krwi nigdy nie zapomnę
Zgłoś
potwor_z_gowna 2023-02-22, 13:29
Materiał pewnie dowodem w sprawie- sugeruje delete
Zgłoś
SantaMaria 2023-02-22, 14:05
Jasiek93 napisał/a:

głowizna

ta a potem ufo przyleciało i cię porwało na Saturna albo tam Marsa
Zgłoś
7wporzondku 2023-02-22, 16:20
bocianoff napisał/a:

Tak to działa. Kiedyś krążył w sieci film, gdzie jakiś chłopaczek skakał do wody na główkę z jakiegoś podwyższenia, przypierdolił w coś łbem i na wodzie pojawiła się plama krwi. Później było przejście do momentu, kiedy znalazł się w szpitalu z rozpołowioną twarzą, ledwo dyszał. Od tamtej pory nawet mi przez myśl nie przeszło, by skakać do wody, a minęło kilkanaście lat. I zapewne już nigdy nie skoczę.

Pamietam ten filmik, takie widoki z nami zostają.
Zgłoś
Makulata 2023-02-22, 16:20
johnnyy napisał/a:

Widzę bezkonkurencyjny tatuś roku ... Ja pierdole, ja bym nawet dziecku nie pozwolił na zwierzę patrzeć a ten człowieka pokazuje i zobacz jak mu głowę roztrzaskało... Świat się kończy ... Nawet w Polsce

Dokładnie. Coraz więcej takich cip jak ty jest w stanie przetrwać i się rozmnożyć.
Zgłoś
MagicznyAdam 2023-02-22, 16:28 1
mazga50 napisał/a:

21.02.2023 około 15:00 na dworcu/przystanku autobusowym. Tam zawsze jest ruch jak w ulu, a po 15tej to już w ogóle.
A tu kolejna ofiara akcji "pieszy ma zawsze pierwszeństwo, wyłącz myślenie, nie rozglądaj się!"

Przecież to akcja z listopada 2019.

kolo.naszemiasto.pl/konin-potracenie-pieszego-na-pasach-przy-dworcu-pk...
Zgłoś
Wiewór 2023-02-22, 20:02
Mam nieodparte wrażenie ze denat wszedł na pasy bo on miał pierwszeństwo jak bym w martwej strefie widoczności. Kierowca nie miał szans z takim debilem.
Zgłoś
Praxis 2023-02-22, 20:11 5
WS46 napisał/a:

Tutaj akurat postawa ojca była słuszna, ponieważ większość dzieci nic sobie nie robi z ostrzeżeń dotyczących przechodzenia przez ulicę, to dziecko na pewno zapamięta ten moment i kiedy będzie się poruszać po mieście pomyśli zanim wykona pierwszy krok.
Każdy myślący rodzic w tym momencie by pokazał dziecku czym grozi brak ostrożności, w przeciwieństwie dochodzi właśnie do takich wypadków bo ludzie myślą, że mają pierwszeństwo wchodząc na jezdnię albo uważają, że to kierowca ma myśleć, a oni mogą sobie tak po prostu iść przed siebie gapiąc się w telefon.

Ja za dzieciaka jakieś 30 lat temu pamiętam jak jechałem z ojcem syrenką czy innym trabantem i w miejscowości pod Poznaniem trafiliśmy na wypadek przed przyjazdem służb. Mój ojciec żądny ciekawych widoków i sensacji stanął obok i wyszedł do gapiów, a mi kazał nie patrzeć i zostawił mnie w samochodzie. Oczywiście wiadomo co robi dzieciak w takiej sytuacji. Na płocie wisiał człowiek, który po uderzeniu samochodu wyleciał przez przednią szybę i wbił się szyją w ogrodzenie. Kierowca ze złamanym kręgosłupem, czołem dotykał klatki piersiowej i generalnie miazga z ludzi w środku. Nie wiem czy komuś tam mózgu nie wywaliło z głowy.
Na tym filmie nie słyszę ojca dającego dziecku lekcji życia tylko zjeba, który zapomniał, że jest z dzieckiem, a usilnie chce zobaczyć z bliska rozkapciałe truchło aby zaspokoić swoją ciekawość i nagrać film by błysnąć przed sadolowymi kolegami. Dziecko ma ograniczoną wyobraźnię przyczynowo skutkową i na pewno nie powiąże widoku rozjechanej żaby pod flixbusem z lekcją bezpiecznego przechodzenia przez ulicę.
Zgłoś
Andrzejas 2023-02-23, 7:52
Można? Można. A jak katowicki autobusiarz był, to wielkie sapanie do mnie i pierdolenie, jakie to ważne i poważne, żeby nie udostępniać materiałów z własnego podwórka, bo policja, komandosi i prokuratorzy napadną na Conscribo, czy innego Angela.

Jakoś tym razem nikt z nich nie jest osrany? Czyżby jeszcze spali i nie zauważyli, że za chwilę z powodu tego filmu będą przez 4 miesiące scrolować Sadola z dzielnicowym?

A może regulamin swój własny wreszcie przeczytali i skumali, że napisali sobie tam, że umywają ręce od wrzutek userów?

No hipokryzja 100% i tyle w temacie.
Zgłoś
Kyocera 2023-02-23, 17:18 1
Kormork napisał/a:

Czy w uszach były słuchawki i wzrok przyspawany do smartphona?

Nie, na sadisticu siedział

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem