Sezon motocyklowy zbliża się wielkimi krokami, motocykliści powoli wracają na ulice. Po zimowej przerwie należy sobie znowu o nich przypomnieć!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Zapierdalali wszyscy na tych motorach
staną się świadomi.
Kurwa zbliża się wiosna i jak co roku wstawki typu "patrz w lusterka"... chuj mnie boli że jakiś debil zapierdala swoim motoxem. Jakby jeździli jak należy z dozwolona prędkością to nie byłoby tyle wypadków. Nikt z lornetką nie będzie wypatrywał zjebów.
taaak,motory....stalowo-węglowe rumaki XXI wieku. Moc, prędkość, wolność i masa piwek na hardzie. Czekamy
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
@up
kurwa i jak przy kazdym takim filmiku trafi sie jakis sfrustrowany od siedzenia przed kompem glupi kutong ktory nigdy nie ruchal nikogo oprocz swojej siostry ktory bedzie pierdolil o tym zeby motocyklista nie zapierdalal swoim motoxem.
kurwa i jak przy kazdym takim filmiku trafi sie jakis sfrustrowany od siedzenia przed kompem glupi kutong ktory nigdy nie ruchal nikogo oprocz swojej siostry ktory bedzie pierdolil o tym zeby motocyklista nie zapierdalal swoim motoxem.
dobra ta twoja siostra?
co kurwa nieuwaga? co kurwa brak ostroznosci?
przeciez wiadomo ze wszyscy to robimy z premedytacja
przeciez wiadomo ze wszyscy to robimy z premedytacja
Tak to kurwa jest, jak się jeździ niewłaściwą stroną ulicy...jebane five oclock'i
Przy okazji przypominam motocyklistom, że jak zapierdalają 120km/h przez miasto i ktoś ich nie zauważy, to pretensje mogą mieć tylko do siebie.
srasshole napisał/a:
dobra ta twoja siostra?
dobra ale nie lepsza od Twojej corki
wiekszosc tych ktorzy nazywaja innych "frustrami siedzacymi przed kompem" sami takimi sa.
wiekszosc tych ktorzy nazywaja innych "frustrami siedzacymi przed kompem" sami takimi sa.
Ja zawsze patrzę w lusterka. Przecież muszę wiedzieć kiedy mu drzwi otworzyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów