Wystarczył jeden celny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Wystarczył jeden celny.
O kurwa szkoda ,pewnie afera z byle gówna a laska kaleką do końca życia
Oops... Co za niefart. Nauczka dla białej (do końca życia), żeby nie zadawać się z czarnym/brązowym gównem.
To nie oko wyleciało, tylko krew...
Pralpunkt napisał/a:
laska kaleką do końca życia
Skoro ten wieprz, według ciebie jest laską, to ja dziękuję.
Murzyni ... Czarnuchy maja wyjebane na konsekwencje oni nigdy nie myśląco będzie później, DLATEGO z czarnuchami z daleka bo nigdy nie wiesz co im odpierdoli zjebany mózg małpy... Ależ mnie wkurwiła okaleczyć dziewczynę za nic i spierdala ... jeszcze ta na kolanach .... zapierdolił bym takiego śmiecia społecznego ... MOIM ZDANIEM to wszystko pisze bo tu jeszcze jakiś konfident mnie podpierdoli za rasizm przemoc itp. ;P
gorzej jak oko wypływa, ale kakaowe po ostrym jebaniu w dupsko, potem problem z sraniem jest i się kleksy robią też
parekselans napisał/a:
Mysle ze jak by Ciebie laski zobaczly to dopiero by miały ubaw
Pralpunkt napisał/a:
Mysle ze jak by Ciebie laski zobaczly to dopiero by miały ubaw
Chodziło mi tu o tą waszą "nowomowę". Laska to bardzo atrakcyjna dziewczyna, a teraz gówniarstwo nazywa tak każdą samicę. Wpisz prawdziwy wiek w profilu.
Łuk brwiowy.. będzie krwawić jak wieprz
parekselans napisał/a:
Napisał typ co kobiety nigdy nie miał.
jozue napisał/a:
gorzej jak oko wypływa, ale kakaowe po ostrym jebaniu w dupsko, potem problem z sraniem jest i się kleksy robią też
To wrzucaj materiał. Zobaczymy które oko lepiej wypada
MotherFucker napisał/a:
Oops... Co za niefart. Nauczka dla białej (do końca życia), żeby nie zadawać się z czarnym/brązowym gównem.
to tak nie dziala, ze Ty decydujesz czy sie z czarnuchami zadajesz czy tez nie. to oni decyduja o tym. rabujac Twoj sklep, napadajac Cie na ulicy, kradnac Twoj samochod czy zaczepiajac Cie w szkole wybijajac oko. jebac czarna patologie bo jest 1000 razy gorsza od naszych sebixow
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów