📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Głupio się jebanemu przydupasowi ryżego chuja zrobiło.
I dobrze.
Zielona Góra przeprasza za chujowego lisa.
I dobrze.
Zielona Góra przeprasza za chujowego lisa.
Brawo dla Pawła, chujowi Lisowi się troszkę niezręcznie zrobiło gdy ktoś prawdę powiedział
Ciekawe jest jak te lewackie pomioty nigdy nie podejmują tematu podczas takich oświadczeń/zarzutów.
Ostatnio widziałem gdzieś jak lewak zarzucił prawicowcowi(w dodatkku katolik o laboga) coś na temat agresywnej polityki w stosunku do Chujogrodzkiego ze strony PiSu lecz gdy prawicowiec zaczął podawać przygłady agresywnej polityki Niesiołowskiego czy komentarze Palikota itp które były naprawdę obrazą to dla kolesia nie było tematu. Niesamowite jak woda po kaczce spływa.
Ostatnio widziałem gdzieś jak lewak zarzucił prawicowcowi(w dodatkku katolik o laboga) coś na temat agresywnej polityki w stosunku do Chujogrodzkiego ze strony PiSu lecz gdy prawicowiec zaczął podawać przygłady agresywnej polityki Niesiołowskiego czy komentarze Palikota itp które były naprawdę obrazą to dla kolesia nie było tematu. Niesamowite jak woda po kaczce spływa.
@up
Niesiołowski to lewicowiec?
(Wikipedia) Przynależność polityczna: Przewodniczący Klubu Parlamentarnego Zjednoczenia Chrześcijańsko-Narodowego
Ja myślę, źe tutaj jak zwykle prawica walczy z prawicą.
Niesiołowski to lewicowiec?
(Wikipedia) Przynależność polityczna: Przewodniczący Klubu Parlamentarnego Zjednoczenia Chrześcijańsko-Narodowego
Ja myślę, źe tutaj jak zwykle prawica walczy z prawicą.
prawica razem ale nie tym razem 15 piwo ode mnie
Wystarczy jedno spojrzenie tej feministycznej kurwy żeby mi się źle zrobiło.
Kukiz nawet przeczytać krótkiego tekstu nie potrafi, tylko duka jak pierwszoklasista. Piosenkarz też z niego żaden. Jeden kawałek miał tylko dobry: "ZCHN Zbliża Się"
@KoniecŚwiata
Przestań pierdolić głupoty, bo się żal mi takich ludzi robi. Niesiołowski ma tyle wspólnego z prawicą co ty z mózgiem. (Podpowiedź : nic)
ps. bardzo ciekawe masz źródło informacji w postaci wikipedii...
Co do samego tematu - po jaką cholerę na siłę się wszędzie sukę zaprasza ?
Przestań pierdolić głupoty, bo się żal mi takich ludzi robi. Niesiołowski ma tyle wspólnego z prawicą co ty z mózgiem. (Podpowiedź : nic)
ps. bardzo ciekawe masz źródło informacji w postaci wikipedii...
Co do samego tematu - po jaką cholerę na siłę się wszędzie sukę zaprasza ?
Haha, a ja kurwa akurat skończyłem oglądać "Poniedziałek" z Kukizem, wchodzę na sadistica a tu ciąg dalszy
Szczuka i lis (czerwony pies) to mendy których punkt widzenia i poglądy zależą od tego komu warto lizać dupę w danej sytuacji. Szkopuł w tym, że w przyszłości ktoś może przytoczyć to co mówili wcześniej. Wtedy jest płacz. Ciekawe jak lisek się będzie tłumaczyć np. z tego jak moda na pedalstwo minie i pozostanie tylko niesmak:
Ach te jego inteligentne zamyślone pozy na zdjęciach, drapanie się po brodzie, udawanie, że ma się własne poglądy. Kto inny piszący teksty w gazetach daje takie duże zdjęcia swojej gęby?
Ach te jego inteligentne zamyślone pozy na zdjęciach, drapanie się po brodzie, udawanie, że ma się własne poglądy. Kto inny piszący teksty w gazetach daje takie duże zdjęcia swojej gęby?
@Harg
Wolaku-robaku, co żeś z rynsztoka wypełzł, wikipedia wikipedią, ale Niesiołowski jest jednym z założycieli ZChN, jest członkiem Klubu Inteligencji Katolickiej (inteligencja katolicka - zajebisty oksymoron), a jego ojciec Janusz Niesiołowski brał udział w wojnie polsko-bolszewickiej. Pewnie dlatego jest "zdrajcom narodó"
Wolaku-robaku, co żeś z rynsztoka wypełzł, wikipedia wikipedią, ale Niesiołowski jest jednym z założycieli ZChN, jest członkiem Klubu Inteligencji Katolickiej (inteligencja katolicka - zajebisty oksymoron), a jego ojciec Janusz Niesiołowski brał udział w wojnie polsko-bolszewickiej. Pewnie dlatego jest "zdrajcom narodó"
Koniec Świata napisał/a:
@Harg
Gościu widzę u ciebie spore braki wiedzy i naiwniactwo. Twoim "tokiem myślenia" PiS to partia prawicowa... Poczytaj sobie doktryny partii politycznych (lewica i prawica), bo nie masz o tym pojęcia. Jeżeli coś jest "Katolickie" to nie oznacza to, że z miejsca jest prawicowe...
Harg napisał/a:
Gościu widzę u ciebie spore braki wiedzy i naiwniactwo. Twoim "tokiem myślenia" PiS to partia prawicowa... Poczytaj sobie doktryny partii politycznych (lewica i prawica), bo nie masz o tym pojęcia. Jeżeli coś jest "Katolickie" to nie oznacza to, że z miejsca jest prawicowe...
Może wg jakichś tam starych reguł PiS to lewica, ale w Polsce robi za prawicę i sama określa się jako prawica. Nawet prawicowe media popierają PiS, więc to chyba nie moja wina, że polskie spektrum polityczne wygląda tak a nie inaczej, ciemnoto buracka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów