Mam nadzieję, że teraz naprawdę coś się ruszy.
Polecam wszystkim stronę zmieleni.pl/
Masz rację, że te okresy przejściowe mogą zamienić się w wojnę uliczną, ale ona w perspektywie paru czy parunastu lat jest nieunikniona. Nic nie ryzykujemy tak naprawdę, co najwyżej przyspieszymy bieg zdarzeń.
I teraz powiedz takiemu zidiociałemu nierobowi, że koniec z "darmowymi" usługami państwowymi.
Ty byś sobie poradził z rozsądnym wydawaniem swojej kasy, ja również i nam podobni także.
Niestety niektórzy lubią być okradani i gdyby zmuszeni byli do planowania swoich wydatków to by ich jasny szlag trafił i albo by wściekła tłuszcza wyszła na ulicę i zaczęła demolować co się da by zwrócić uwagę władz albo jeszcze gorzej by było.
To jak z legalizacją broni w Polsce -niby było by to dobre ale okres przejściowy jest nie do przyjęcia.
Chuja się ruszy kurwa debile, tylko się napinacie jak małe dziewczynki, bo źle bo sramto, przyjdą nastepni i tez was będą sromotnie ruchać... latego warto spierdalać z tegoż kraju jak coś się będzie działo, po chuj drążyć temat. Tak jak było w czasie wojny, niektórzy spierdolili i teraz sobie żyją w normalnych krajach...
Możliwe że za ostro ale mam na to wyjebane i na tych kurwa polaczkowatych hipstero-skejto-metalowo-techniawkowo-dabstepowo-hejterów. Chuj wam w dupę i kawałek szkła.
polaczkiem to zawsze bedziesz ty dla swoich zachodnich chlebodawców....ma moge żyć za te 1.5 kafelka ale być może dzieki mnie i podobnych moje dzieci bedą kiedyś zatrudniały takich jak ty....''murzynów od czarnej roboty'' i to we własnym kraju...a ty sobie wyjeżdzaj...polaczkuTak psioczycie... tak szczekacie... będziecie płakać jak dojdą do władzy Ci co krzyczą, że obalić, że spalić itd. ale jak oni się dossą to będziecie płakać ;D ja i inni, którzy wyjadą będą się śmiali i utrzymywali swoje rodziny pracując dla obcych. Proste - pewnie że proste, trzeba mieć jaja i umieć spasować tak jak w pokerze... Nic się nie zmieni, to tylko gadka, jeszcze nikt nic nie zrobił, gadać to sobie gadam tutaj i jest taki sam efekt.
polaczki - nie wszyscy, ale większość, więc też się nie napinajcie moi drodzy, polaczki, polaczki, polaczki i co ??
Pozdrawiam i smacznego obiadu.
jak ktos nie jest na tyle zaradny to niech wplaca swoje pieniadze do bankow dobrowolnie,napewno po likwidacji ZUS-u powstalo by pelno podobnych prywatnych instytucji.
Chuja się ruszy kurwa debile, tylko się napinacie jak małe dziewczynki, bo źle bo sramto, przyjdą nastepni i tez was będą sromotnie ruchać... latego warto spierdalać z tegoż kraju jak coś się będzie działo, po chuj drążyć temat. Tak jak było w czasie wojny, niektórzy spierdolili i teraz sobie żyją w normalnych krajach...
Możliwe że za ostro ale mam na to wyjebane i na tych kurwa polaczkowatych hipstero-skejto-metalowo-techniawkowo-dabstepowo-hejterów. Chuj wam w dupę i kawałek szkła.