mam wrażenie, że bajki za moich czasów były zdecydowanie mniej dwuznaczne, a przynajmniej mniej pojebane...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
arkadiuss92 napisał/a:
mam wrażenie, że bajki za moich czasów były zdecydowanie mniej dwuznaczne,
arkadiuss92 napisał/a:
a przynajmniej mniej pojebane...
@suty_dziobaka
muzyczka z drugiego filmu, wiesz może skąd pochodzi ? Gra, film ?
muzyczka z drugiego filmu, wiesz może skąd pochodzi ? Gra, film ?
Nie, po prostu jesteś zboczonymam wrażenie, że bajki za moich czasów były zdecydowanie mniej dwuznaczne, a przynajmniej mniej pojebane...
Właśnie miałem napisać, że dali muzę z SH do filmiku z muminami, no ale kolega wyżej mnie ubiegł, ogólnie te soundtracki nadają się tylko na nocne tripy idziesz sobie muza napierdala w słuchawkach, a im ciemniej i mniej ludzi tym bardziej nerwowo się robi zajebista sprawa, bardzo ciepło wspominam SH 1, 2, 3 tzn ciepło w znaczeniu nerwowego zwieracza i graniu tylko po godzinę bo mózg nie wyrabiał, ah to były dobre czasy za gówniarza.
Moja cora ma 4 lata, kilka miesiecy temu ogladala stare muminki noi była Buka-od tej pory boi sie sama pojsc do wc wieczorem-mowi ze Buka tam jest Buka nadal sieje spustoszenie w dzieciecych główkach
Taka sytuacja...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów