Jeszcze nie jeden tam spadnie dopóki lokalne władze czegoś z tym nie zrobią. Trynidad i Tobago.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W obu przypadkach spadł winny spowodowania wypadku, więc nie widzę problemu. Dziura sprawiedliwości.
Ty kurwa ślepy jesteś, czy jaki chuj?
Przeciez tp u czarnuchow. Tam co skrzyzowanie jakby dac kamerke to bedzie taka sama kompilacja.
Nawet jak na swiniach beda jechac
A ten z tego drugiego to ponad 2 metry ma.....
Jak wysiadł to z przyzwyczajenia przygarbiony
Jak wysiadł to z przyzwyczajenia przygarbiony
Kostor napisał/a:
Przeciez tp u czarnuchow. Tam co skrzyzowanie jakby dac kamerke to bedzie taka sama kompilacja.
Nooo, bo w Polsce to w ogóle nic się dziwnego i głupiego na drogach nie odpierdala, no nie?
Nie ma to jak się dowartościowywać jedynym osiągnięciem życiowym tzn. tym, że urodziło się białym
Stwórca napisał/a:
Ty kurwa ślepy jesteś, czy jaki chuj?
To, że masz prawko z czipsów albo pizdę na oczach, to już nie moja wina. Jak mówiłem, w obu przypadkach, w dziurze wylądował ten co się na skrzyżowanie na czerwonym wpierdolił.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów