18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Historyjki na pewno wcześniej nie było, bo to osobista obserwacja z dzisiaj.

Podczas podróży tramwajem zauważyłem dziwne zjawisko. Otóż na jednym z miejsc siedział pedał albo hipster, chuj go tam wie. Tradycyjnie: glany HD, obcisłe czarne rurki podwinięte do kolan, wysokie czarne skarpetki wychodzące ponad buty, obcisła i za krótka czarna kurtka z plastiku imitującego skórę, pod spodem czerwona koszula w kratkę zapięta na ostatni guzik, czarna czapeczka umiejscowiona na czubku głowy (tak że przed zimnem nie ochraniała nic), białe wielkie okulary (co dziwnego nie były to Raybany), noga na nogę, jedna dłoń na kolanie a w drugiej obowiązkowo Iphone. A! Zapomniałbym... W nosie oczywiście kolczyk, taki jak krowy mają. Myślę sobie pedał jakiś na bank.

Ale co najważniejsze. Na twarzy miał dwa ogromne siniaki, rozciętą brew i wargi, podbite oko i rozbite jedno szkiełko w okularach. Wyglądał jak po naprawdę solidnym wpierdolu. I teraz przyznać się sadole, kto jest z Poznania i tępi hipsteriadę?
Zgłoś
Monar24 2013-11-29, 21:40
MGC napisał/a:

czyli jak ktoś na co dzień wychyla się z Twojej skali mody, nie nosi bluzy JP, Prosto i kaptura na głowie to od razu w Twoim mniemaniu jest pedałem i hipsterem? Moda, ubiór jest pojęciem względnym i każdy ma prawo nosić to co chce. Ten koleś z tramwaju równie dobrze może wstawić się w obronie kogoś słabszego i dlatego był tak poobijany...

To Ty byłeś tym hipsterem ? Nie ma litości dla pedałów i ciot!
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2013-11-29, 21:45
Do czego to doszło, żeby sadole bronili pedałów!
Zgłoś
Cobra121 2013-11-29, 21:48
clubber napisał/a:

Ja jestę z Poznania i tępię pedałów.

A co bijesz kolegów?
Zgłoś
HiSpect 2013-11-29, 21:50 3
Nie wierzę, że dajecie browary obrońcy zwierząt. To już nie jest sadistic.
Zgłoś
r................l 2013-11-29, 21:58 2
autorze postu - to oczywiście twoja sprawa kogo uważasz za pedała czy hipstera a kogo nie, kogo i za co dyskryminujesz itp. jednak koles którego opisałes raczej nie wyglada ani na pedała ani na hipstera, więc jak bedziesz chciał następnym razem przypodobac się, wylizac dupę uber heterykom z sadistica to chociaż zapoznaj się ze znaczeniem słów których uzywasz bo póki co wyszedłes na cymbała który chciał byc smieszny
Zgłoś
wubepe 2013-11-29, 22:01 1
MGC napisał/a:

czyli jak ktoś na co dzień wychyla się z Twojej skali mody, nie nosi bluzy JP, Prosto i kaptura na głowie to od razu w Twoim mniemaniu jest pedałem i hipsterem? Moda, ubiór jest pojęciem względnym i każdy ma prawo nosić to co chce. Ten koleś z tramwaju równie dobrze może wstawić się w obronie kogoś słabszego i dlatego był tak poobijany...

Dostałeś wpierdol za pedalstwo.. Nie pierdol, że się za kimś wstawiłeś.
Zgłoś
PimpMyDick 2013-11-29, 22:02 5
Prawdziwy facet w damskie rurki się nie mieści.
Zgłoś
RazDwaTrzy 2013-11-29, 22:33 3
Mam wrażenie, że większość komentarzy pochodzi od prymitywnego dresiarstwa .
Zgłoś
Akranus 2013-11-29, 22:38 6
Ludzie kurwa nie wiem co wam odjebało, pełno komentarzy na temat tego że każdy ubiera się jak chce. To może jeszcze kurwa każdy robi co chcę i wgl. oddajmy nasz kraj tuskowi albo tfu palikotowi? Nie jestem dresem ale jakieś normy muszą być, pedał to pedał dostał wpierdol bo był pedałem. Jeśli wam to nie pasuje to idźcie na kwejka czy inne gówno o hipsterskiej gimbazie załóżcie swoje full capy i zapalcie sobie swojego pedalskiego slima. Cioty
Zgłoś
miuzik10 2013-11-29, 23:08 1
Jak czytam komentarze typu "odwal sie od niego on ma odmienny styl" to kurwa uwierzyłem że prawdziwe przeslanie sadistica juz dawno przeminelo...
Zgłoś
bapmek 2013-11-29, 23:09 2
Namex napisał/a:

Wielcy obrońcy, kamratka wasza mać. A co jeśli to baba mu natłukła po mordzie ? Przecież taką pizdę przeciętna kobieta, by jedną ręką zmiotła. Ewentualnie stary nie mógł znieść takiej cioty jako własnego syna i mu wbił trochę rozumu do głowy.

Gamratka, ośle.

Napierdalacze pedałów, ostre typy muszą z was być. Napierdalacie grupą czy solo?
Zgłoś
WPIRKO 2013-11-29, 23:19 3
@up
A to nie wiesz ilu Cię biło?
Zgłoś
bobson95 2013-11-30, 11:44
MGC napisał/a:

Ten koleś z tramwaju równie dobrze może wstawić się w obronie kogoś słabszego i dlatego był tak poobijany...

Tak kurwa, stanął w obronie swojego chłopaka.
Zgłoś
ScrappyCoco 2013-11-30, 13:43
Zwróciłes na niego uwage dlatego, ze uwazasz go za pedała? Dlatego tak dokładnie mu się przyjrzałeś od butów w górę? Spodobał ci się?

Cześć
Zgłoś
DawidJDM 2013-11-30, 14:44 1
O ja pierdole ! Czytam topowy komentarz i czekam na zakończenie "żartowałem, rozjebać hipsterów" czy coś, ale tam nic takiego nie ma. Ludzie kurwa co z wami ? Nikogo ten pajac nie obronił tylko dostał wjeba za to ze jest ciotą i wygląda wkurwiająco nawet z opisu.

Wino zawierające siarczyny ewentualnie mocne piwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów