misiuu534 napisał/a:
Raz mnie zaprosił, ale odmówiłem ;_; A tato nienawidzi pedałów, tak samo jak ja. Widzę, że wiele osób ma tutaj o to ból dupy. Jak się nie podoba to zadzwońcie do swoich chłopców, umówcie się z nimi i wypłaczcie się im w ramię.
bo widzisz... tym się różnimy, że ja parę razy w tygodniu miewam kontakty intymne z kobietami - przez co jak większość facetów mających zdrowe życie seksualne nie rozmyślam o gejach i nie robię na ich temat pokazów nienawiści na forach... bo mnie to zwyczajnie nie obchodzi czy są na świecie geje, czy nie, czy ubierają rurki czy kurwa spodnie w kancik, nie interesuje mnie czy się zapinają w dupy, czy nie. A wiesz dlaczego ? Bo to kurwa nie moja sprawa, a ja mam taką zasadę, że się nie wpierdalam obcym ludziom w życie, nie krytykuje jeśli się nie wpiedalają w moje sprawy i z zasady dobrze życzę - wszystkim.
Ale takie sfrustrowane, bezrobotne, niedouczone prawiczki jak ty muszą wylewać swoją frustrację na anonimowym forum... bo wtedy choć przez parę chwil czują się lepiej.
p.s.
trzeba być naprawdę karłem moralnym i nieudacznikiem żeby chcieć komuś wyjabać tylko dla tego że jest ubrany jak ciota.
A jeszcze większym zjebem jest ktoś, kogo to napawa dumą.