📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Jim_Carrey napisał/a:
na temat wagi swoich rowerów (czym rower lżejszy tym jesteś wyżej w tej homobandzie)
mam nadzieję że pomogłem
Mój Trek ma dokładnie 6,7kg, czyli mieści się w limicie UCI. Ale jest na canti, a teraz normą jest tarcza.
smc napisał/a:
Mój Trek ma dokładnie 6,7kg, czyli mieści się w limicie UCI. Ale jest na canti, a teraz normą jest tarcza.
dodaj fotkę bo aż nie wieżę że taki lekki
Emonda w rozmiarze S/M.
Od zawsze się bawiłem w lightbike, mam jeszcze Cube Reaction około 8kg, V-ki, ceramiczne Mavicki SLR i pełen XTR 970, to już trochę zabytek
[ Dodano 2024-11-01, 15:40 ]
Edit: Emonda jest w rozmiarze 52
Od zawsze się bawiłem w lightbike, mam jeszcze Cube Reaction około 8kg, V-ki, ceramiczne Mavicki SLR i pełen XTR 970, to już trochę zabytek
[ Dodano 2024-11-01, 15:40 ]
Edit: Emonda jest w rozmiarze 52
smc napisał/a:
Co ty pierdolisz zboczeńcu.
Zastanawiam się nad przejściem na tarcze, chyba się skuszę na nią:
strefasportu.pl/pl/p/Rower-TREK-Emonda-SLR-7-eTap-blue-red-TREK-segafr...
strefasportu.pl/pl/p/Rower-TREK-Emonda-SLR-7-eTap-blue-red-TREK-segafr...
Sobie pedalarze znalazły forum. Ha tfuu
smc napisał/a:
Mój fatbike po dorzuceniu dodatkowej baterii waży 45kg, ma czerwone wstawki ale teraz norma są żółte.
Ja pierdole czemu oni nie kupią sobie auta zamiast tak pajacować i robić z sobie pośmiewisko.
Tomix93 napisał/a:
Ja pierdole czemu oni nie kupią sobie auta zamiast tak pajacować i robić z sobie pośmiewisko.
Bo to cwele pedalarze
Super karate kids
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów