📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdyby dziadek wyciągnął colta i odstrzelił tych pedałów to by było coś
Dziadek niewzruszony. Piwo dla niego.
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Strażnik Teksasu nawet nie drygnął po tym pedałoobrocie 😎 Kowbojką jakby mu zajebał to pierwszy spierdolił by rower pedalarza ze wstydu przed swoim właścicielem
Widać że dziadek ma parę w łapach... Czekamy na hardzie jak ich kiedyś jeszcze spotka.
pedalarze kontra redneck, jeden pije mleko sojowe na śniadanie drugi Jacka Danielsa 🙂
Na harda to musiał by go deptać jakimś okutym trepem aż pękła by czaszka a mózg wyszedł by na wierzch!
Za co wy tak nie lubicie pedalarzy?
Jim_Carrey napisał/a:
Większość z komentujących z zasady. Poza tym znany, bądź mniej znany trójkąt nienawiści piesi - rowerzyści - kierowcy, czyli free for all.
Ciekawe o co poszło, czy jakiś dziki manewr zrobili czy może dziadek się w strażnika bawi.
Jim_Carrey napisał/a:
Ja przede wszystkim za to :
dodatkowo za wygląd (chude to to, ubrane w obcisłe pedalskie lajkry, golące sobie rece i nogi)
Za ich mniemaną wyższość nad innymi rowerzystami (tym normalnymi rekreacyjnymi)
za ich trzepanie sobie nawzajem koników na temat wagi swoich rowerów (czym rower lżejszy tym jesteś wyżej w tej homobandzie)
mam nadzieję że pomogłem
Jim_Carrey napisał/a:
Większość z komentujących z zasady. Poza tym znany, bądź mniej znany trójkąt nienawiści piesi - rowerzyści - kierowcy, czyli free for all.
Ciekawe o co poszło, czy jakiś dziki manewr zrobili czy może dziadek się w strażnika bawi.
Ja przede wszystkim za to :
dodatkowo za wygląd (chude to to, ubrane w obcisłe pedalskie lajkry, golące sobie rece i nogi)
Za ich mniemaną wyższość nad innymi rowerzystami (tym normalnymi rekreacyjnymi)
za ich trzepanie sobie nawzajem koników na temat wagi swoich rowerów (czym rower lżejszy tym jesteś wyżej w tej homobandzie)
mam nadzieję że pomogłem
Rozumie faktycznie wyglądają jak pedały ha tfu na nich
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów