Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
Ten film najlepszym przykładem, że warto jednak zrobić kartę rowerową, dlaczego, po co, aby właśnie taki pedalacz poznał znaki drogowe. Nie dymał z rana dlatego taki jest zły zapewne. Nie widział, że ma przd sobą znak drogowy C-13A, który ratuje mu dupsko jak zresztą było napisane w opisie tematu.
Ja nie mam karty rowerowej i dużo jeżdżę ale w życiu do głowy by mi nie przyszło wjeżdżać na drogę na pełnej.
Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.
Zapomniałeś że jesteś bezplodny
Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.
Wystarczy że jest twoim dzieckiem, większy dramat go nie spotka.
Ci w obcisłych spodenkach to nie rowerzyści
podziękuj temu jebańcowi co to postawił że uratował ci życie bo tak to na pełnej piździe wjebał byś pod jakieś auto i był byś na hardzie
Widzę tylko pozytywy w tej sytuacji
Masz konto na sadisticu. Nie musisz martwić się o dziedzi pedale.
Radzę nie mieć teraz dzieci, bo na pewno zostaną hulajnogorzysta elektrycznym. A tutaj tylko się wieszać.
Spokojnie - ta pedalska moda umrze tak samo szybko jak moda na łykanie kostek do zmywarki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów