Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
🔥 Nie deptać trawników - teraz popularne
Pedalarz
RobDeMay • 2024-11-30, 15:09
Tępy pedalarz wyładowuje swoją złość na barierkach ratujących jego chujowe życie

Zgłoś
🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
htr83 2024-11-30, 19:13 1
Cóż za wspaniała gra aktorska.
Zgłoś
smc 2024-11-30, 19:23
Był już kiedyś taki malarz. W Austrii, rozpętał potem piekło w II Wojnie Światowej.
Zgłoś
MikiDuży 2024-11-30, 19:45 1
Jaki nasz język jest piękny
Zgłoś
Plastusii 2024-11-30, 19:46
Jojo a zapewne ten wkład z tego e papierosa zabrał ze sobą... BTW widziałem reklamę serwisu rowerowego " Kręć z nami pedałami" .
Zgłoś
Mietek7567 2024-11-30, 19:47 1
Velpi napisał/a:

Ten film najlepszym przykładem, że warto jednak zrobić kartę rowerową, dlaczego, po co, aby właśnie taki pedalacz poznał znaki drogowe. Nie dymał z rana dlatego taki jest zły zapewne. Nie widział, że ma przd sobą znak drogowy C-13A, który ratuje mu dupsko jak zresztą było napisane w opisie tematu.

Ja nie mam karty rowerowej i dużo jeżdżę ale w życiu do głowy by mi nie przyszło wjeżdżać na drogę na pełnej.
Zgłoś
Don_cziczi 2024-11-30, 19:55
buer2008 napisał/a:

Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.

Zapomniałeś że jesteś bezplodny
Zgłoś
amk2481 2024-11-30, 20:37
buer2008 napisał/a:

Brzydzę się tymi głąbami w obcisłych spodenkach. Jakby kiedys moje dziecko mi wyznało, że jest rowerzystą to bym sie go wyrzekł.

Wystarczy że jest twoim dzieckiem, większy dramat go nie spotka.
Zgłoś
elim 2024-11-30, 21:04 2
Tak mi się wydaje że tam powinno być ostrzeżenie że zaraz się ścieżka kończy zaporą z barierek które są tak zrobione że zlewają się z tłem, pewnie nie jeden użytkownik roweru tam wyjebie o nie, bo z prędkości 20 km\h zwykły hamulec rowerowy nie zatrzyma się na metrze. Lepiej by było tam zrobić próg zwalniający.

Zgłoś
SignioreMonsignore 2024-11-30, 21:14 2
buer2008 napisał/a:

Ci w obcisłych spodenkach to nie rowerzyści
Zgłoś
homorek 2024-11-30, 21:20
leonidkacap napisał/a:

podziękuj temu jebańcowi co to postawił że uratował ci życie bo tak to na pełnej piździe wjebał byś pod jakieś auto i był byś na hardzie

Widzę tylko pozytywy w tej sytuacji
Zgłoś
pol616 2024-11-30, 21:25
buer2008 napisał/a:

Masz konto na sadisticu. Nie musisz martwić się o dziedzi pedale.
Zgłoś
Arashi91 2024-11-30, 21:31
StaryIdiota napisał/a:

Radzę nie mieć teraz dzieci, bo na pewno zostaną hulajnogorzysta elektrycznym. A tutaj tylko się wieszać.

Spokojnie - ta pedalska moda umrze tak samo szybko jak moda na łykanie kostek do zmywarki...
Zgłoś
MalutkiSadolek 2024-11-30, 21:45
Proponuję zacząć rozróżniać pedalezynod e-pedalazy
Zgłoś
BillBoss 2024-11-30, 21:54
No właśnie, po co to stawiali... zakłócili selekcję naturalną debili na rowerach.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2024-11-30, 22:08 2
Ja stanę w obronie pedalarza, bo bardziej od pedalarzy nie cierpię polityków i urzędniczych pasożytów którzy są bezkarni i nawet takie portale jak ten są ukierunkowana na wyśmiewanie jakiś nic nie znaczących grup społecznych którym się zapewne słusznie należy, ale kasta nietykalnych cwaniaków i złodzieji pozostaje poza wszelką krytyką. Nietykalni do biurwy nędzy! I nie zdziwię się jak wystraszona moim odważnym komentarzem moderacja natychmiast go skasuje aby panów urzędników nie prowokować. Barierki są zjebane i nic nie mają wspólnego z bezpieczeństwem jest to tylko rozkradanie publicznej kasy. urzędasy to kutasy!

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem