Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kiedy nie potrafisz odróżnić kobiety od krowy to znak że jesteśmy w Niemczech
i jeszcze Anglia, tylko tam tłuste.
joti napisał/a:
No i co z tego, że facet się tak ubrał?
Jezus też miał długie blond włosy i nosił sukienkę, a przynajmniej tak go przedstawiają na obrazach.
On wyglądał zupełnie inaczej niż na ołtarzyku xd
Się znaca znalazł! Masz foto tego pierwszego spedalonego socjalisty? Bo według kościólka inaczej nie można go nazwać! Wychodowali sobie całą cywilizacje na ukrytym pedalstwie i socjaliźmie, a teraz zdziwieni jak ludzie na oczy przeglądają! Na mahmeta też przyjdzie kolej za jakieś 600 lat! Jebać religię! Każdą!
Jezus też miał długie blond włosy i nosił sukienkę, a przynajmniej tak go przedstawiają na obrazach.
I jak skończył?
Wtedy też nie było zbyt dużo tolerancji to tego typu spraw.
Się znaca znalazł! Masz foto tego pierwszego spedalonego socjalisty? Bo według kościólka inaczej nie można go nazwać! Wychodowali sobie całą cywilizacje na ukrytym pedalstwie i socjaliźmie, a teraz zdziwieni jak ludzie na oczy przeglądają! Na mahmeta też przyjdzie kolej za jakieś 600 lat! Jebać religię! Każdą!
Przyznam ci rację i to świętą rację
[ Dodano 2024-07-29, 19:08 ]
Naukowcy twierdzą że miał ciemną karnację i krótkie włosy tak nawiasem mówiąc
Był tu taki (nawet piłam z nim) który twierdzi że Biblia każe zabijać kobiety które nałożą spódnicę — bo w czasach kiedy Biblia była pisana, męski ubiór to spódnica (i jakaś góra lub nie), zaś żeński tu suknia — i gościu nie tylko tak twierdzi, ale i wyciągnął z plecaka kiecę i się w nią przebrał.
Ale według tej logiki, faceta w sukni tez trzeba zabić. Co prawda ten z filmu podchodzi pod rzymski strój — biblijne zakazy to Stary Testament a więc pochodzą z innych terenów (Judea) i czasów — kiedy żydzi nosili ciuchy w stylu kananejskim, wywodzącym się z Egiptu.
(Facetom tłumaczę: spódnica jest do pasa, suknia kryje też klatę.)
Nie wiem czy gość jest świadomy że popełnił właśnie ciężkie przestępstwo za które idzie się w Niemczech do pierdla. Tak samo z komentarzami. Lepiej uważać bo EU idzie w komunistyczny zamordyzm. Niedługo za nieprawilny komentarz i w Polsce będzie dołek.
W Sajuzie też za nieprawilny komentarz wsadzają na 15 lat, a jakoś lewicowymi ich nie można nazwać.
A skąd, nigdy nie miał ani blond włosów, ani nie nosił sukienki. To tylko pedalstwo z KK tak go przedstawia, łamiąc zresztą przy okazji przykazania. Ale czego chcieć od satanistów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów