📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kurwa nie rozumiem...
furor.condemnandi napisał/a:
Kurwa nie rozumiem...
w takim razie nie otrzymasz ode mnie pozdrowień
loveandpeace napisał/a:
w takim razie nie otrzymasz ode mnie pozdrowień
Tfuu Co?
loveandpeace napisał/a:
ogarnij spojler, myślałem, że to masz na myśli pisząc swój poprzedni post
Typie, a co niby miałem na myśli, co do "tfuu" to widzę, że postać Ozjasza nie jest Ci znana.
loveandpeace napisał/a:
pozdro dla kumatych
Nie kumam tych waszych pedalskich kawałów.
ogarnij spojler, myślałem, że to masz na myśli pisząc swój poprzedni post
Interes, czyli, że penis, a zasrany, to wiadomo chyba... chodzi o pedalstwo, ale co się dziwić, że nikt nie rozumie jak małolaty przejęły portal
loveandpeace po spojlerze domniemam, że łączy Cię coś z papugą Oboje macie obsrane drążki
RealG napisał/a:
chciałem ci coś dogadać ale żaden znany mi tekst z basha nie pasuje do tego który ty napisałeśloveandpeace po spojlerze domniemam, że łączy Cię coś z papugą Oboje macie obsrane drążki
Na tej stronie jest strasznie dużo małoletnich
a najgorsze jest to że żaden się nie przyzna bo chcą sobie kutasy pooglądać na hardzie
a najgorsze jest to że żaden się nie przyzna bo chcą sobie kutasy pooglądać na hardzie
Ten kawał jest o pedałach, co za tym idzie rozumieją go tylko pedały czyli min. autor tematu.
Dziękuje za uwagę
Dziękuje za uwagę
Dzięki za spojler kapitanie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów