18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Pedofil pobity na śmierć.
Gonczor • 2013-08-30, 14:23
Złe wieści dla wszystkich sadoli w Texasie: ojciec złapał pedofila usiłującego zgwałcić córkę i pobił go, jak to się u nas określa "ze skutkiem śmiertelnym". Nie zostanie skazany.

Angielski nie wymagany, bo przetłumaczę, nie jest to pierwszy post, ale że jest taka moda to pierdolnę se jeszcze gif z lodówką.

Cytat:

Zamieszkujący w Teksasie ojciec natknął się na molestującego córkę i nie tracąc czasu pobił go. Ława przysięgłych uznała go za niewinnego, ponieważ prawo stanowe pozwala na użycie każdego środka [było "deadly force", ale "śmiertelna siła" jakoś dziwnie brzmiało przyp. tłum.] żeby powstrzymać przemoc na tle seksualnym.

Incydent miał miejsce 9 czerwca nieopodal Shiner w Teksasie. Ktoś zauważył rolnika Jezusa Floresa [przypadek?] niosącego dziewczynkę w odosobnione miejsce i zaalarmował jej ojca. Zaniepokojony ojciec pobiegł w kierunku, z którego dochodziły jej krzyki i znalazł dwójkę bez ubrań. Wkurwił się, i pobił FLoresa do nieprzytomności, po czym zadzwonił na 911 [ichnie 997 przyp. tłum.] "Przyjeżdżajcie! Ten człowiek zaraz mi się przekręci i nie wiem, co robić!" Krzyczał.

Wydarzenie zostało potraktowane, jak zabójstwo, ale ojciec nie pójdzie do pierdla i nie zostanie w żaden sposób obciążony.

Info zaczerpnięte stąd.

Dziękuję za uwagę.
Zgłoś
H88tman 2013-08-30, 14:25 232
Piękne prawo tam mają
Zgłoś
ceep 2013-08-30, 14:27 5
"Złe wieści dla wszystkich sadoli w Texasie: ojciec złapał pedofila usiłującego zgwałcić córkę i pobił go, jak to się u nas określa "ze skutkiem śmiertelnym". Nie zostanie skazany."

To na pewno złe wieści?
Zgłoś
AnnaDupa123 2013-08-30, 14:29 62
Kurwa prawidłowo.

Każdy ojciec powinien sie tak zachować
Zgłoś
BonusBGC 2013-08-30, 14:33 1
Na teksańskim rejonie nie jest kolorowo

WOLNOŚĆ
JEDNA I DRUGA
Zgłoś
mare30ks 2013-08-30, 14:38 3
mogl powiedziec ze jezus kilka razy uderzyl sie o jego piesc i poprawil kopiac go glowa w noge

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
tysonic 2013-08-30, 14:43
Ja jednak będę obstawał przy tym, że samosądy to jednak nic dobrego. Jak go zatłukł na śmierć to albo on tajson jest i gość zszedł po jednym strzale, albo tłukł go z 5 minut. A to już byłoby morderstwo. Tak więc super że tata załatwił pedofila, ale już nie tak super, że ten precedens może sporo namieszać - ot, zatłukłem typa wysoki sądzie bo mi się zdawało, że mi córkę molestował. (a ten się np. pytał "gdzie twoja mama dziewczynko?"). "Ach, to ok - jest pan wolny".

Dobra - jedziecie z hejtem, ogień.
Zgłoś
kamilek69 2013-08-30, 14:46 77
tysonic napisał/a:

Ja jednak będę obstawał przy tym, że samosądy to jednak nic dobrego. Jak go zatłukł na śmierć to albo on tajson jest i gość zszedł po jednym strzale, albo tłukł go z 5 minut. A to już byłoby morderstwo. Tak więc super że tata załatwił pedofila, ale już nie tak super, że ten precedens może sporo namieszać - ot, zatłukłem typa wysoki sądzie bo mi się zdawało, że mi córkę molestował. (a ten się np. pytał "gdzie twoja mama dziewczynko?"). "Ach, to ok - jest pan wolny".

wyliż mi rowa
Zgłoś
jedrzej152 2013-08-30, 14:48 39
@tysonic będziesz miał córkę/dziewczynę/siostrę/żonę to zrozumiesz. Gdyby ktokolwiek próbował zgwałcić którąś z moich wymienionych tłukł bym do utraty sił. Tak powinno działać prawo.

Sialallalala
Zgłoś
hudziel 2013-08-30, 14:53 9
Spokojnie ... skoro to Jezus to niedługo wróci do życia.

Ale tak serio to ojcu powinni dać medal i wprowadzać akcje promujące akcje " bij pedofila ".

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
SpiderCK 2013-08-30, 14:54 5
tysonic napisał/a:

Tak pytał ją o drogę a ona mu rysowała mapę na gołym ciele, ja prdl...
Zgłoś
kamilek69 2013-08-30, 14:56 3
SpiderCK napisał/a:

Tak pytał ją o drogę a ona mu rysowała mapę na gołym ciele, ja prdl...

gość ma zadatki na polityka z takim rozumowaniem
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-08-30, 14:58 4
tysonic napisał/a:

A ten się np. pytał "gdzie twoja mama dziewczynko?").".

"Zaniepokojony ojciec pobiegł w kierunku, z którego dochodziły jej krzyki i znalazł dwójkę bez ubrań"

Casus belli było, no sorry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Gonczor 2013-08-30, 15:00 15
Kurwa tysonic jaki samosąd? Złapał gościa na gorącym uczynku, jak mu skurwysyn zdzierał ubrania z córki! Moim jedynym zastrzeżeniem do kary śmierci jest to, że można nieodwracalnie skazać niewinnego, ale tutaj!? Dziecko sobie ubzdurało, że się do niej dobierał? Że ją zaciągnął w dziwne miejsce?
Zgłoś
Hrodgar 2013-08-30, 15:15 6
Teksas, tam możesz sobie kupić broń jak u nas bułkę czy batonika, możesz wpakować kulkę w łeb każdemu obcemu, który jest na twojej posesji, miejsce, gdzie Twoja głupota jest Twoim zmartwieniem, ech, teraz mi kurwa smutno.

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów