źródło - "wSieci". Jak nie przemawia do niektórych to chuj mnie to obchodzi.
źródło - "wSieci". Jak nie przemawia do niektórych to chuj mnie to obchodzi.
A tak swoją drogą zachwycający jest ten nagły, skokowy wzrost ateistów na Sadisticu zaciekle broniących Kościół przed tzw. "nagonką" zawsze gdy tylko materiał o Kościele pojawi się na stronie. Tak to siedzą tu prawie same świętojebliwe katole z kijem w dupie. Gdy tylko pojawia się artykuł o pedofilii w szeregach KK natychmiast, niczym spod skały robale, wyłażą ludzie z tekstem "Jestem ateistą ale wkurza mnie ta nagonka". Serio, skąd wy się bierzecie?
Właśnie to samo mnie zastanawia. A jeszcze bardziej - co ich tak to obchodzi, co się dzieje z kościołem lub jaki stostunek mają do niego inni? Czy jako prawdziwi ateiści (tak jak często sugerują katole) nie powinni mieć na to wyjebane?
Wynik wyszukiwania
Przykro nam, nie znaleziono żadnych wyników
Spróbowałem przez wujka google wyszukać na ich stronie i też gówno. No myślałem chociaż, że znajdę badania, na których się oparli publikując te statystyki, to miałbym z czym dyskutować. Na razie to jest gówno w formacie .jpg, bo nie widzę niczego na poparcie tych "danych".
Też mogę jebnąć obrazek, na którym napiszę, że 80% PiSowców to pedofile.
Widoczne na sadolu są takie grupki leszczy za wszelką siłe próbujący odciągnąć uwagę np od pedofili pedałów i kierując wszystkie najgorsze oskarżenia na kler. przypadek?
Ty jesteś pojebany
Widoczne na sadolu są takie grupki leszczy za wszelką siłe próbujący odciągnąć uwagę np od pedofili pedałów i kierując wszystkie najgorsze oskarżenia na kler. przypadek?
Ty jesteś pojebany
Kiedy kurwa debilu zrozumiesz iż to nie nagonka. Pedofile są w każdej grupie zawodowej ale tylko ci w koloratkach mają zapewnione wsparcie swoich zwierzchników. Przenoszenie z parafii na parafię , próby tuszowania spraw przez zwierzchników byle by tylko kościół nie ucierpiał wizerunkowo. Nie odsuwanie od pracy z dziećmi księży podejrzanych o pedofilię. Z tym jest problem. Nie z tym iż wśród kapłanów są pedofile. Teraz pomyśl czy nie zostałeś zmanipulowany w to aby wierzyć iż jest to nagonka. To nie walka z kościołem to walka z wypaczeniami w kościele które są obecne jeżeli nie będzie o tym głośno i hierarchowie nie dostaną od opinii publicznej po pysku tak będzie się dziać.
Dzięki, że ktoś temu jelopowi wytłumaczył to tak dosadnie. Pewnie sam jest księdzem dlatego mu to przeszkadza.
To jeszcze napisz że wkuwia cię prześladowanie muzułmanów i Żydów.
Z kogo ty próbujesz robić debila? Bo robisz tylko z siebie.
Chodzi w większym stopniu o to, że kościół uważa się za jedyne źródło moralności, a jednocześnie systemowo chroni pedofilów. A nie o to, że Ci pedofile tam są. Jeżeli chodzi o lgbt - to na co mamy być wkurwieni? Na kogo konkretnie? Kto sprawuje realną władzę nad lgbt? Ktoś dopuszcza systemowo pedofilie i ich chroni? Nikt.
Myślę, że to nie do końca chodzi o nagonkę per se. Chodzi o to, że kościół powinien (lub sam się stawia na takim stanowisku) być źródłem moralności. Źródłem i kierunkiem. W momencie zderzenia tych rzeczy w naszych głowach pojawiają się silniejsze uczucia - złość, wyparcie itd.
Chodzi w większym stopniu o to, że kościół uważa się za jedyne źródło moralności, a jednocześnie systemowo chroni pedofilów. A nie o to, że Ci pedofile tam są. Jeżeli chodzi o lgbt - to na co mamy być wkurwieni? Na kogo konkretnie? Kto sprawuje realną władzę nad lgbt? Ktoś dopuszcza systemowo pedofilie i ich chroni? Nikt.
Ej u mnie na wiosce jest jeden księciunio, co ciekawe jest tez i jeden transik ....zgadnij który ma zarzuty za pedofilie.
Sprawa była swego czasu nawet medialna,ale szybko ucichła, i ...nadal jest w toku od paru lat, on/ona dalej sobie żyje jak żył/a do tej pory.
Właściwie sprawa jest pojebana po całości, bo tatuś był tylko przybranym rodzicem, a dzieciaczki sporo nazmyślały bo kazał im robić w gospodarstwie.
Jeśli brać tylko moje spostrzeżenia to 100% lgbt których znam jest pedofilami,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów