Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
'...ze nie mam jeszcze zony i sie nie musze wkurwiac '
'Jak dla mnie to najlepiej kiedy nic nie mowicie i mocno ssiecie tak jak to bylo ostatnio w tym kawale co dziadkowi przescieradlo w dupe weszlo i babka musiala dmuchnac hehe'
Jeszcze? Z Twoim tokiem myślenia napalonego gówniarza zapewniam Cię, że nigdy nie znajdziesz żony.
(za pieniądze i na godziny nie liczy się)
Szkoda, ze teraz baby o tym nie pamietaja tylko im glupoty w glowie i rozpierdalanie pieniedzy meza... Japierdole jak dobrze, ze nie mam jeszcze zony i sie nie musze wkurwiac , ale tera taka znalezc troche ciezko bo sobie za duzo mysla czasami, a to im czesto nie wychodzi(sorry kobity, ale tak jest). Jak dla mnie to najlepiej kiedy nic nie mowicie i mocno ssiecie tak jak to bylo ostatnio w tym kawale co dziadkowi przescieradlo w dupe weszlo i babka musiala dmuchnac hehe
Jedna baba w mieście, więcej narobi hałasu niż chłopów dwieście
do garów !!!!!!!!!!
Szkoda, ze teraz baby o tym nie pamietaja tylko im glupoty w glowie i rozpierdalanie pieniedzy meza... Japierdole jak dobrze, ze nie mam jeszcze zony i sie nie musze wkurwiac , ale tera taka znalezc troche ciezko bo sobie za duzo mysla czasami, a to im czesto nie wychodzi(sorry kobity, ale tak jest). Jak dla mnie to najlepiej kiedy nic nie mowicie i mocno ssiecie tak jak to bylo ostatnio w tym kawale co dziadkowi przescieradlo w dupe weszlo i babka musiala dmuchnac hehe
Dobrze gościu gada a Wy się go czepiacie ;p
Chyba nikt nie miał okazji przebywać ze "zwykłymi" kobietami przez dłuższy czas, porzygać się można od ich pierdolenia głupot.
#Adwokat mode off#
- Co ty bredzisz synu!? Drzewa nie rosną w kuchni!
No to życzę ci żebyś spotkał taką "wymarzoną" kobietę co nadaje się tylko do ssania. Z tobą jest coś nie tak, albo spotykasz niewłaściwe kobiety. A od głupich to możesz swoją matkę nazywać, a nie uogólniać na wszystkie kobiety, w tym moją matkę, babkę i dziewczynę. Możesz też zostać pedałem. I [cześć] - nie pozdrawiam.
PS: "Tera", "kobity" - Jak to mawia klasyk: "Co się martwisz, co się smucisz, ze wsi jesteś, na wieś wrócisz"
Dokładnie, plakat jest produkcji amerykańskiej propagandy z 1942 roku, nakłaniający kobiety do pracy w fabrykach, ma tyle wspólnego z PRL co autor z inteligencją.
Źródło: pophistorydig.com/?tag=we-can-do-it-poster
Wakacje, kończcie się, to mniej nieuków będzie na tym forum.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów