Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stary, ale kurwa co raz głupszy...
Z której jaskini wy kur*a wychodzicie? Skad wy sie bierzecie? Rozumiem, zeby nie znac 50centa czy inna amerykanska biede, ale kur*a 2Paca? Fakt nie leci na esce i w vivie to nie slyszales nigdy...
Ja jebie! Ludzie niewiecie kim jest 2pac?! To ja wam powiem... 2 pac jest dla Rap'u tym kim jest np. Elvis dla Rock'n'Roll'a. Pewnie nie słyszeliście go na Vivie ponieważ "nie żyje". "Zmarł" w 1996 roku. Jestem jego wielką fanką i boli mnie to jak jakiś pseudo Raper Rychu Peja kradnie bity dla takiej legendy. ŻAL JAKICH MAŁO!
same kudłeje na tym portalu. Bawcie sie na swoim brudstoocku i odpierdolcie sie od normalnej muzyki...
Pały tępe
A co do ostatniego cytowanego: normalna muzyka? Czarnuszy rap to nie jest normalna muzyka. Oczywiście, można twierdzić (z czym się zgadzam), że 2Pac to normalny rap. Dobry, porządny, ale rap, nie muzyka. Z muzyką toto ma niewiele wspólnego. Zwłaszcza że obecnie wygląda to jak wygląda... Rap teraz nie jest muzyką tylko przyrządem do robienia kasy. Mam dalej tłumaczyć?
! no nie zesraj sie haha pseudo raper ? moze i ma nasrane bo jest typowa pyra ale ten kto powie ze chujowo rapuje poprostu gówno sie zna na rapie, tu pac nie żyje ? BLAC HAZE sprawdz go.Ja jebie! Ludzie niewiecie kim jest 2pac?! To ja wam powiem... 2 pac jest dla Rap'u tym kim jest np. Elvis dla Rock'n'Roll'a. Pewnie nie słyszeliście go na Vivie ponieważ "nie żyje". "Zmarł" w 1996 roku. Jestem jego wielką fanką i boli mnie to jak jakiś pseudo Raper Rychu Peja kradnie bity dla takiej legendy. ŻAL JAKICH MAŁO!
p.s Nie pytajcie o cudzudzysłowia bo to odfdzielna historia, kto kojarzy 2pac'a to skojarzy
Dziękuję, dobranoc
same kudłeje na tym portalu. Bawcie sie na swoim brudstoocku i odpierdolcie sie od normalnej muzyki...
Założę się że nawet nie masz pojęcia o normalnej muzyce
Z resztą przeżywacie to kurwa jak śmierć papierza, mixtape'y od zawsze były na kradzionych/pożyczonych beat'ach. Niezależnie od kontynentu robi się takie rzeczy, co uczciwsi artyści płacą tantiemy.
Tępe gimbusy nie powinny się udzielać.
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-05-19, 13:11 ]
Celowo napisałeś papierz przez "rz"?
Stał na półce taki 2Pac coca-coli, obok jakiegoś taniego energy drinka !
Niech powtorza sobie pojecia jak `sarkazm, ironia, prowokacja, zart i kuzwa` inne trudne slowa.
Co za kałmuki..
`sarkazm, ironia, prowokacja, zart ` --> tak powinno być .
[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-05-19, 13:13 ]
A Ty sobie przypomnij, jak używać polskich znaków diakrytycznych.
A 2paca kojarzę, ale tylko z nazwy, nie słucham, a więc można powiedzieć, że i nie znam. Nie kręci mnie recytowanie do mikrofonu, wolę jak w tle NAPIERDALA gitara
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów