📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za żydowskie gówno nie ma piwa (no chyba, że coś na harda wrzucisz z nimi w roli głównej).
Nadal czekam, aż "starsi bracia" zaczną przepraszać i płacić odszkodowania Polakom za zbrodnie jakich się dopuszczali na cywilnej ludności kresowej, ich zbrodniach dokonanych na polskich niepodległościowcach, za prześladowania itd. Oraz także za bycie katami, sędziami, prokuratorami w Polsce Ludowej, za bycie wysoko postawionymi oficerami UB/SB (...)
@NSZowiec
W większości przypadków UBekami czy SBkami był nie kto inny jak żydowskie ścierwo.
W większości przypadków UBekami czy SBkami był nie kto inny jak żydowskie ścierwo.
@GreatDeath
To też o nich mi chodziło
To też o nich mi chodziło
czy ktos widzial sytuacje zeby polacy domagali sie swoich wlasnosci np. we lwowie bo kiedys tam kieszkali albo co lepsza nie mieszkali ale mieszkali jego przodkowie?? a lwow przeciez nie jest tak daleko. A teraz zyd jakis pejsaty skurwiel bez napleta przyjedzie i oddawaj mu dzialke/kamienice bo jego dziadek/wujek sto lat temu sciagal haracz i jemu sie to nalezy bo on poszkodowany przez holokaust.
tfu... skurwiale zydostwo
tfu... skurwiale zydostwo
Czym się różni żyd od aorty?
Aorta wychodzi z komory.
Aorta wychodzi z komory.
Z Polską jest taki problem, że podczas II wojny światowej "spalono zaścianek" ludności żydowskiej, natomiast klasa wyższa, inteligencja uchroniła się przed zagładą (min. wykupując się u niemieckich żołnierzy), przeciwnie zaś było z polakami zabito polską inteligencję, a zwykła ludność uchroniła się w pewien sposób, dlatego teraz mamy obraz polski, który najlepiej porównać do człowieka gdzie głową jest ludność żydowska, a tułów wraz z kończynami to Polacy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów