Siedzi trzech rabinow i dyskutują, co zrobic by zydki nie bzykaly sie przed slubem.
- Powiedzmy, że nie można się golić! - mowi pierwszy. - Malo kobiet chciałoby pocałować takiego brodacza.
- Dobre, dobre! ale znajdą się takie, które uznają ich za męskich. Trzeba jeszcze coś dorzucić! - odparł drugi.
- To powiedzmy, że co tydzień w szabas trzeba najeść się do syta i pić alkohol bez umiaru! Będą wtedy grubi co obniży ich samoocenę i nie poderwą żadnej laski!
- Niezłe! Lecz wciąż się znajdzie 1% kobiet, które lubią spaślaków. Trzeba jeszcze coś wykombinować.
- Ja wiem! - odparł trzeci kręcąc włosy przy uchu.
I tak powstały pejsy u żydów. Bo żadna laska nie poleci na pejsy.
Swoją drogą zastanówcie się który żyd wstaje rano podchodzi do lustra i mówi:
- Ale jestem zajebisty!
- Powiedzmy, że nie można się golić! - mowi pierwszy. - Malo kobiet chciałoby pocałować takiego brodacza.
- Dobre, dobre! ale znajdą się takie, które uznają ich za męskich. Trzeba jeszcze coś dorzucić! - odparł drugi.
- To powiedzmy, że co tydzień w szabas trzeba najeść się do syta i pić alkohol bez umiaru! Będą wtedy grubi co obniży ich samoocenę i nie poderwą żadnej laski!
- Niezłe! Lecz wciąż się znajdzie 1% kobiet, które lubią spaślaków. Trzeba jeszcze coś wykombinować.
- Ja wiem! - odparł trzeci kręcąc włosy przy uchu.
I tak powstały pejsy u żydów. Bo żadna laska nie poleci na pejsy.
Swoją drogą zastanówcie się który żyd wstaje rano podchodzi do lustra i mówi:
- Ale jestem zajebisty!
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis