📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takim ludziom należy się szacunek, troska, pomoc i wsparcie.
Tyle my - "młodzi" ludzie możemy im dać, bo co mają od państwa? Za przeżyte cierpienia wojny (której nawet nie potrafimy sobie wyobrazić), za kilkadziesiąt lat pracy w PRL - mają gównianą emeryturę, która nie wystarcza na leki i opłaty, mają roczne oczekiwanie na wizytę u lekarza specjalisty.
Sam mam babcię mniej więcej w tym wieku i żal serce ściska, kiedy opowiada o tym, co przeżyła w czasie wojny...
Tyle my - "młodzi" ludzie możemy im dać, bo co mają od państwa? Za przeżyte cierpienia wojny (której nawet nie potrafimy sobie wyobrazić), za kilkadziesiąt lat pracy w PRL - mają gównianą emeryturę, która nie wystarcza na leki i opłaty, mają roczne oczekiwanie na wizytę u lekarza specjalisty.
Sam mam babcię mniej więcej w tym wieku i żal serce ściska, kiedy opowiada o tym, co przeżyła w czasie wojny...
to jest kur*a sadistic a nie jakies pier*olone telenowele!!! Wyje*ac!!!
mlodzixx, jak dorośniesz to zrozumiesz że ten filmik to większy sadistic niż trupy na hardzie
Zobaczcie, że jak opowiada o dzieciństwie to oczy jej się szklą ze wspomnień. Z tego jaka fajna była i jak w ogóle piękna jest młodość. Życzę wszystkim aby za te kilkadziesiąt lat podczas wspomnień o dzieciństwie zakręciła się wam łezka w oku.
mlodzixx napisał/a:
to jest kur*a sadistic a nie jakies pier*olone telenowele!!! Wyje*ac!!!
Sam wy... nie, no - bo warna dostane (i to jest smutne na tym portalu) - sam uciekaj...
A ja tam wolę z babką czy dziadkiem pogadać o dupie marynie, niż o wojnie, bo chce by jak najczęściej na ich twarzach był uśmiech a nie łzy i złe wspomnienia, nie wspominając, że dziadek z babką żyli na wsi, w biedzie a nie tak jak tu chwalili się, że auto i radio nowe, a i tak umieli się cieszyć życiem.
i to są wspomnienia.... Budzą wiele emocji, ale nikt nie żałuje tego co przeżył... Nie to co my przeżyjemy, to znaczy większość z nas... Co opowiemy dzieciom ? Wnuką ? Internet zniewolił ludzi i odebrał im dzieciństwo tak naprawdę.
SuperWiater napisał/a:
Nie ma sadystyki ale daje do myślenia.
Sorry kolego, za "sadystykę" nie mogę dać Ci piwa. Ale materiał ładny. tak trzymaj!
No bo starsi ludzie też kiedyś byli młodzi. Gimbaza tego nie umie chyba zrozumieć i szacunku nie mają.
a może poprostu jebanym ubekiem ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów