📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Co on kurwa drgawek dostał? Ale gooooowno.
Zwykły rowerzysta, pizda bez honoru.
wojtekpwse napisał/a:
Co on kurwa drgawek dostał? Ale gooooowno.
Chyba łokciem dotknął go w miejsce intymne na skutek czego wywołał silną reakcję pamięciową mięśni zwieracza, ta krótkotrwała stymulacja punktu G wystarczyła by odeszły wody z siodełka i ten zawodnik nie był już w stanie dalej pedałować (na rowerze oczywiście).
Zapiąłbym ich wszystkich w dupsztala
kurwa, kolejni rozpierdoleni pedalarze a to dopiero 10.30. Tyle szczęścia jednego dnia. To chyba moje urodziny....
eetam myślałem, że zesra mu się w ryj, a tu zwykła przepychanka pedalarzy
swoją drogą ciekawe, że zawsze pod tematem o kolarzach jest taki wysyp krypto pedałów ze swoimi gejowskimi fantazjami.
Tratarara napisał/a:
swoją drogą ciekawe, że zawsze pod tematem o kolarzach jest taki wysyp krypto pedałów ze swoimi gejowskimi fantazjami.
"krypto pedałów" - mją własną krypto walutę- gay coin.
Niektórzy "ciepli" mają nieźle zrytą banię. W robocie mieliśmy takiego, którego kręciły zdjęcia nagich SS-manów!
bercisko napisał/a:
"krypto pedałów" - mją własną krypto walutę- gay coin.
Niektórzy "ciepli" mają nieźle zrytą banię. W robocie mieliśmy takiego, którego kręciły zdjęcia nagich SS-manów!
ile płacił ci za pozowanie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów