📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Muzyka jakby co to: Eudorix - Trust Me
20 lat temu zająłem czwarte miejsce w skoku w z wyż ,a jeden jak przeskakiwał to sie wyjebał i zdarł kolano i wszyscy mieli bobla skakać bo troszkę po padało i może dlatego mi się udał ten spaktakularny wyczyn,a i jeszcze kiedyś na basenie mialem 16 miejsce w pływaniu na plecach ale za szybko stanołem na nogach i starciłem 2 drogocenne sekundy bo bym był może z 13
ma ktoś na golasa tę świnię? niczego sobie pastereczka widać
ciekawe czy potrafią to co ja na kompie.
@up powinnieneś napisać do tiny tą historyjkę, wygrałbyś czajnik.
@up powinnieneś napisać do tiny tą historyjkę, wygrałbyś czajnik.
CYPRIAN napisał/a:
20 lat temu zająłem czwarte miejsce w skoku w z wyż ,a jeden jak przeskakiwał to sie wyjebał i zdarł kolano i wszyscy mieli bobla skakać bo troszkę po padało i może dlatego mi się udał ten spaktakularny wyczyn,a i jeszcze kiedyś na basenie mialem 16 miejsce w pływaniu na plecach ale za szybko stanołem na nogach i starciłem 2 drogocenne sekundy bo bym był może z 13
Gratuluję sukcesów! A teraz do rzeczy:
1) skoku wzwyż
2) popadało
3) stanąłem
Grammar_Nazi napisał/a:
Gratuluję sukcesów! A teraz do rzeczy:
1) skoku wzwyż
2) popadało
3) stanąłem
ciekawe. niektórzy są naprawdę zdolni ale fajnie jest też popatrzeć na ludzi, którzy mają w kurwę hajsu i się dobrze bawią
Z góry uprzedzam: Avy Scott
0:53 lipa nie trafił w głowę. piwo za stunta13 i cycki
Miały być cycki, więc oglądam, patrze a tu zakryte. takie trochę się nie liczy !! jak nie gołe cycki to ostrzegać.
nie dam piwo za oszustwo.
nie dam piwo za oszustwo.
jest również nasz rodak - Rafał Pasierbek.
Konkurs. w filmie występuje jeszcze jeden Polak. Kto go znajdzie ma darmowe ruchanie mojej córki:]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów