📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coraz bardziej dopracowane, coraz bardziej uniwersalne i perfekcyjne roboty. Juz niedlugo nie bedziemy do niczego potrzebni, musimy jeszcze tylko zbudowac ta ostatnia idealna serie
T-800 już się zbliża, już puka do twych drzwi, pobiegnij go przywitać, karabin w ręku drży... etc.
Pewnie pisze jeszcze mądrzejsze komentarze niż większość użytkowników
Jeszcze trochę i takie inteligentne protezy to będzie coś :d
Nawet maszyna za pierwszym razem nie trafi do portu usb.
SUPER! Zawsze marzyłem o robocie łapiącym pendrive'y!
a po co wykorzystywać zaawansowaną technikę do takich prymitywnych rozrywek jak schlapanie się, od tego są kobiety.
gabrychchch Dzisiaj o 17:49 napisał/a:
T-800 już się zbliża, już puka do twych drzwi, pobiegnij go przywitać, karabin w ręku drży... etc.
ktoś tu za dużo sadistica czyta?
The.prophecy Wczoraj o 18:05 napisał/a:
Pan władza już się zbliża, już puka do twych drzwi, pobiegnij się przywitać, a matka PC pod wersalką skampi.
Będziemy mieli przejebane, jak zaczną strzelać....
Mr.Hardistic napisał/a:
Zapewne perfekcyjnie jeszcze musi walić konia.
raczej baty kręcić, zboczuchu jeden
Mr.Hardistic napisał/a:
[
Zapewne perfekcyjnie jeszcze musi walić konia.
Dwa ruchy i leci z gruchy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów