Ciekawe pytanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak jest taka perfekcyjna to co robi tak daleko od swojej kuchni?
bubr32 napisał/a:
Jak jest taka perfekcyjna to co robi tak daleko od swojej kuchni?
Nie szczekaj tak nie szczekaj bo ci zrobi wjazd na chate i przeprowadzi test białej rękawiczki.
Jak ja go kurwa nie lubię..... a w sumie tą Panią bym krył od wieczora do rana
koleś chyba dawno nie ruchał
No i chuj... myślałem, że biały paseczek wygra, a tu remis...
najwieksze problemy z seksem maja Ci, co lubia o nim non stop gadac. Chca w ten sposob ukryc fakt, ze podczas gdy inni ruchają, CI muszą bic konia. Najsztub bije konia. Ogolnie jest chujowy.
andreez91 napisał/a:
FryzjerZG@ mylisz sie właśnie osoby które częśto to robią dużoo gadają oczywiście nie mówie tu o sobie ale mam sporo oleżanek aktywnych sexualenie które z przyjemnością zaczynają konwersacje na temat sexu a osoby które wiem że nie ruchaja np dziewica(Mam jedną uchowała sie XD) od razu sie peszą i nie ma z nimi gadki także twoja teoria upadła kolego bo jeśli ktoś ma bogate życie sexualne to właśnie chętnie o nim gada oczywiście w odpowiednim towarzystwie
mowisz o kobietach, ja mialem na mysli facetow. Baby zawsze pierdola o wszystkim co je spotyka. Natomiast jesli idzie o facetow, to ja sie pochwale moimi figlami kumplom ale w malutkim gronie, a nie w tv, na imprezie, czy w autobusie. Dalej twierdze ze faceci gadajacy duzo o seksie i to w tak zenujacej formie jak Najsztub, bija niemca w hełm i kropka.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów