Kobieta wywleczona z brutalnością z samochodu zostaje pyrgnięta na ziemię jak szmaciana lalka, a następnie jej próba obrony swej własności kończy się uderzeniem o asfalt i nieprzytomnością.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak można kraść w ogóle pomyśleć aby ukraść auto typu Hyundai Getz.... dzisiejszy świat schodzi na psy.
A to nie jest ten nowy matiz? Z drugiej strony co się dziwić, jak generała milicji Papałe za espero zabili...
Jak można jeździć z niezamkniętymi drzwiami ? Przecież centralny zamek to obecnie standard...
Wszystko to co widziałem było w GTA. Włącznie z ciąganie za pojazdem. O muj bosze, gry są tak realne!!
oglądając mnóstwo filmów na sadolu byłem pewien, że kierowca z naprzeciwka się nie zatrzyma... a tu jednak pozytywna niespodzianka. Widać, że to nie Chiny
Ale zanim wstała do rundy drugiej musiała włosy poprawić jebana. Są kamery, jest fejm
Co to za złodzieje, którzy kradną Ch. Matiza, booooże !!?? Jeśli to nie są pracownicy wypożyczalni, którzy odbierają samochód po skończonym okresie wynajmu to aż strach cintkiem zasuwać po ulicy.
@up
Ty oczywiście jesteś świadom, że znakomita większość kradzionych aut nie idzie na sprzedaż w całości tylko jest rozbierana na części i sprzedawana. Możliwe, że tam to jest popularny model auta.
Auto w całości jest mniej warte niż na części które można opierdolić od ręki, nie wspominając o tym jak trudniej i ryzykowniej sprzedać w całości.
Dlatego kradnie się najbardziej popularne auta, które mają już swoje lata.
Ty oczywiście jesteś świadom, że znakomita większość kradzionych aut nie idzie na sprzedaż w całości tylko jest rozbierana na części i sprzedawana. Możliwe, że tam to jest popularny model auta.
Auto w całości jest mniej warte niż na części które można opierdolić od ręki, nie wspominając o tym jak trudniej i ryzykowniej sprzedać w całości.
Dlatego kradnie się najbardziej popularne auta, które mają już swoje lata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów