18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jasypan 2020-01-31, 16:34 2
W. Łokietek rozwiązał sytuację.
Zgłoś
k................1 2020-01-31, 16:47 7
za taki numer u mnie gówniarz mieszkał by już w kartonie pod mostem
Zgłoś
silwerbalk 2020-01-31, 17:21 9
Fajnie starego wyłączył najebus brawo kurwo teraz wylądujesz na pod mostową w kartonie pedale.... Na ojca nie podniusł bym ręki za chuja po prostu się chuja bałem i tyle a przyjebać też potrafił tak więc nie zadzierałem z nim bo wiedziałem że nie wygram...
Zgłoś
TytanowyRosomak 2020-01-31, 17:53 23
Zajebisty partyzant, wypróbuje na starej
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-01-31, 18:07 14
krisman1981 napisał/a:

za taki numer u mnie gówniarz mieszkał by już w kartonie pod mostem

a może to tatuś przyszedł najebany do jego domu po kasę ? może jego, braci i matkę lał i w końcu się przebrała miarka.
widać że rąsia już go świerzbiła
Zgłoś
bigsexy 2020-01-31, 18:18 44
Widzę, że niektórzy dali by sobą rzucać o ścianę bo to jest TATA. Chuja prawda tak samo osoba starsza jak i rodzic muszą zasłużyć na szacunek. Odgórnie to można ciapaków traktować, tu trudno o błąd.
Zgłoś
Kepeszek 2020-01-31, 18:26
Perswadowanie raczej a nie perswazja
Zgłoś
K................t 2020-01-31, 19:58
Pamiętajcie, że bezwzględnego szacunku dla rodziców uczyli was rodzice.
Zgłoś
MaszSziwe? 2020-01-31, 20:23 1
To nie jest jego syn tylko ochroniarz
Zgłoś
ebeebe_ebeebeebe 2020-01-31, 20:56 12
silwerbalk napisał/a:

Fajnie starego wyłączył najebus brawo kurwo teraz wylądujesz na pod mostową w kartonie pedale.... Na ojca nie podniusł bym ręki za chuja po prostu się chuja bałem i tyle a przyjebać też potrafił tak więc nie zadzierałem z nim bo wiedziałem że nie wygram...

Czasami trzeba. Jak masz ojca chuja, napierdalającego całą rodzinę to uwierz mi że dorośniesz szybciej niż inni. Fajty z ojcem niestety nakurwiałem od 13 roku życia (całe szczęście nie był zbyt masywny). Nawet nie chodzi o to czy wygrasz, bo tylko stawiająć opór, pokazujesz kurwie że nie będzie tak łatwo jak do tej pory.
Niby przegrałem, ale na mnie później ręki nie podnosił. Wiadomo że to było za mało (i tak od 9 roku życia zapierdalałem na treningi), więc później trenowałem jeszcze mocniej i ciężej. Jak mu ostatecznie wjebałem to się uspkoił, ale tylko kiedy byłem w domu.
Swoja drogą dzięki chujozie później wygrywałem puchary i mistrzostwa.

Reasumując, czasami stary to nie jest Twój przyjaciel.
Zgłoś
shoe5maker 2020-01-31, 20:58
Od razu mógł mu młotem przyjebać było by jeszcze pewniej, że go znokautuje. Kacapy i te ich zabójcze ciosy.
Zgłoś
jmak 2020-01-31, 21:00 4
A nikomu nie przyszło do głowy, że to może być lokal usługowy? od początku widać, że typ w czarnej koszulce wyprowadza wstawionego typa za drzwi, a ten namolnie chce dyskutować.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2020-01-31, 23:03
Mega profesjonalny cios.
I kurwa takie się nie spodziewasz...
Zgłoś
impressa88 2020-02-01, 0:45
Nie znamy sytuacji o co poszlo. Wygląda to dość niesympatycznie a i wątku w sumie też nie znamy czy to był wgl ojciec
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem