📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
quark napisał/a:
Pies, koło ofiary zawsze kręci się pies.
Rebus. Pies=Morderca. Odgadnij hasło.
Janko napisał/a:
Ciekawe co odjebał że czapa
znając realia Ameryki Południowej i wartość życia w tym rejonie, to pewnie nie oddał za puszkę coli
W sumie fajna śmierć, stoisz zastanawiasz się czy jak wrócisz do domu to najpierw opierdolisz obiad a potem wyruchasz babę czy na odwrót i jeb gaśnie światło.
kurczę a Peru to nie miał być kraj względnie bezpieczny w ameryce południowej? jak popatrzyłem po nagraniu to na początku teza się zgadzała - gość raz strzelił i spierdala przed "sprawiedliwością" ale może tam prymitywy są bardziej inteligentne i wiedzą że nie ma co ryzykować oraz marnować pestek jak już gościu sika krwią - ale z mózgu
Con4terPro96 napisał/a:
kurczę a Peru to nie miał być kraj względnie bezpieczny w ameryce południowej? jak popatrzyłem po nagraniu to na początku teza się zgadzała - gość raz strzelił i spierdala przed "sprawiedliwością" ale może tam prymitywy są bardziej inteligentne i wiedzą że nie ma co ryzykować oraz marnować pestek jak już gościu sika krwią - ale z mózgu
Pół kontynentu zajmuje Brazylia, a jeszcze obok są Kolumbia i Wenezuela. Jak się ma takich sąsiadów to ciężko nie być względnie bezpiecznym krajem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów