A to tak z okazji nadchodzącego sylwestra
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gimbusy w akcji
Szkoda że później będą siedzieć w szpitalu za naszą kasę.
Twoje wiedło?
20 lat a głos jakiś taki...
20 lat a głos jakiś taki...
Ja rozumiem akurat że to może być faza czy coś ale jak mi takie debile napierdalają petardami na ulicy to się nóż w kieszeni otwiera. Okey gdzieś na jakimś polu czy w lesie to spoko ale niech nie napierdalają tym gównem w mieście.
..zapomnieli ludzie- karbit, siarka... puszka, deczko...
..wystarczylo napluc i niezly ubaw...
chyba ze wieksza ilosc, to troszke wody, albo sie odlac
..saletra, cukier... to byly czasy
..a tu kurwa jakis garnczek
..wystarczylo napluc i niezly ubaw...
chyba ze wieksza ilosc, to troszke wody, albo sie odlac
..saletra, cukier... to byly czasy
..a tu kurwa jakis garnczek
Także FP3 tylko nocą, dobrze zgłośnić proszę
Film mojej produkcji
Dobre petardy, dobre pierdolnięcie. Pozostawienie w ręce grozi podcieraniem dupy łokciem.
Film mojej produkcji
Dobre petardy, dobre pierdolnięcie. Pozostawienie w ręce grozi podcieraniem dupy łokciem.
Pod koniec filmiku usłyszałem "Jaki Hard".. Zbyt dużo Sadola ;(
Nigdy nie testowałem ale mój Ojciec się w takie rzeczy bawił. Jeszcze jeden pomysł to coś w proszku - nie pamiętam tylko co (chodzi mi po głowie proch z korków ale mogę się mylić), 2 duże śruby i nakrętka, skręcasz zgniatając to coś w sypkiego w nakrętce, rzucasz i modlisz się żebyś nie oberwał śrubą. Jak ktoś pamięta co to było to może napisać to może sobie takiego granata zmontuje
Już nie mogę się doczekać zdjęć tych poupierdalanych łapek z najbliższego sylwestra. Aż się serce raduje na samą myśl.
Widzę, że coraz to młodsze pokolenie robi ten eksperyment.. Za dużo internetu
Kiedyś to były wybuchy a nie to co teraz petardki i garnki....
Patrzcie na to! Trochę saletry z węglem drzewnym i efekt o wiele lepszy
Patrzcie na to! Trochę saletry z węglem drzewnym i efekt o wiele lepszy
Widziałem, jako że szukam dobrych petard na sylwka =D FP3 x20 sztuk jakieś 8-11zł na necie
Jebnięcie mają dość pokaźne.
Jebnięcie mają dość pokaźne.
FP3 niezła nazwa, ja miałem tylko "Kredki"...
Nie ciśnieniuj bo Ci żyłka jebnie jak ta petarda.
Elandar napisał/a:
Ja rozumiem akurat że to może być faza czy coś ale jak mi takie debile napierdalają petardami na ulicy to się nóż w kieszeni otwiera. Okey gdzieś na jakimś polu czy w lesie to spoko ale niech nie napierdalają tym gównem w mieście.
Nie ciśnieniuj bo Ci żyłka jebnie jak ta petarda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów