18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Gilera1231 2017-07-01, 11:19 3
Myślałem że będzie musiał biec za motorem lipa
Zgłoś
k................s 2017-07-01, 11:47 25
Kurwa, ja rozumiem, że dzieciaki należy trzymać w miarę krótko, ale temu "ojcu" to na miejscu bym przyjebał za takie publiczne poniżanie dziecka
Zgłoś
TT4 2017-07-01, 11:51 42
Up kiedys będą się z tego śmiać

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
bloodwar 2017-07-01, 12:37 4
Co on mu musi za zamkniętymi drzwiami robić...

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
razak 2017-07-01, 13:10
bezstresowe wychowanie
Zgłoś
Loaloa 2017-07-01, 15:21 3
Eeeee...cieniutko, myślałem, że będzie gnoja ciągnął po glebie.
Zgłoś
~Imperator 2017-07-01, 23:07
Jebany zwyrodnialec
Zgłoś
TB303 2017-07-01, 23:09 1
Loaloa napisał/a:

Eeeee...cieniutko, myślałem, że będzie gnoja ciągnął po glebie.

Trzeba przyznać, że ciekawie miałeś z ojcem
Zgłoś
A................r 2017-07-02, 0:33 2
fajny tyłeczek ma
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2017-07-02, 0:43
Młody jak urośnie i zostanie ojcem to też będzie tak traktował swoje dzieci. Oni już tak mają i nic tego nie zmieni, no może publiczna chłosta za taką bestialską przemoc wobec rodziny ale co do tego nie jestem pewien.

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
cuurniprime 2017-07-02, 2:56 1
Gilera1231 napisał/a:

Myślałem że będzie musiał biec za motorem lipa

Jakbyś uważniej popatrzył to byś dostrzegł do czego ten sznurek był przywiązany. Ciekawe co młody odjebał że taką "karę" stary zastosował, srogo muszą mieć z tym gościem skoro tak syna potrafi upokorzyć...
Zgłoś
Aw3s0m3 2017-07-02, 10:32 2
@UP Nic strasznego, pewnie nie nauczył się teorii pola kwantowego, to się ojciec wkurwił bo wszystkie dzieciaki na osiedlu już to ogarniają.
Zgłoś
garota 2017-07-02, 13:49 3
Widać po twarzy ojca i zachowaniu dzieciaka na motorze, że to są podludzie. I nie chodzi mi o rasę tylko o ich stopień rozwoju umysłowego. W Polsce też takich znajdziemy niestety.
Zgłoś
Aldous 2017-07-02, 14:04
Ja tam nie wiem, może się starzeje ale jak widzę krzywdę dziecka to mi się nóż w kieszeni otwiera, jakbym tylko zobaczył że jakiś patus wyżywa się na bezbronnym dziecku to bym zakatował skurwysyna
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów