📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mogliby częściej przychodzić do kina i w ten sposób rozwiązywać problem gadających, bawiących się telefonami i komentujących wszystko obok.
Z takim pedalskim fryzem sam się prosił.
jestem kibicem Lecha Pożnan mam kumpla który za Legia warszawa a takiego zachowania pierdolonych malp czy chuj wie czego miedzy klubami to jakies spierdolone umyslowo mozgowo małpiątko z rozjebanym mogiem nawet dorosły osobnik AMAN
Pewnie był to kibic Polonii Napleton.
Tak to jest jak sie przynosi na stadion swoje jedzenie i picie a nie kupuje na miejscu
godfather1982 napisał/a:
jestem kibicem Lecha Pożnan mam kumpla który za Legia warszawa a takiego zachowania pierdolonych malp czy chuj wie czego miedzy klubami to jakies spierdolone umyslowo mozgowo małpiątko z rozjebanym mogiem nawet dorosły osobnik AMAN
No widać, że kibic, Zdania wam ciężko złożyć by każdy zrozumiał. Zjebani umysłowe i małpienie na stadionach to nie wy, tak jak zapierdalanie nożami w 10 jednego typa to też nie wy, jak rozpirdalanie sektorów. Zapytaj drugi raz najstarszego z waszego plemienia może ci powie co by zrobił z takim co na wasz sektor by się wjebał.
Myślałem że to kino i mówił na głos co zaraz się wydarzy na filmie.
Na sadistic'u cała prawda !!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów