📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Złodziejom powinno palce się ucinać.
Ciekawe czy go dogonił
kurwa ja to bym wskoczyl na pake przez otwarte drzwi , wspial sie na dach poczekał jak dindu odpali jointa ,uchyli szybe a potem jebbbbb wpełzne niepostrzezenie ,rozjebie mu ryj i wychamuje przed przejsciem
dsads napisał/a:
kurwa ja to bym wskoczyl na pake przez otwarte drzwi , wspial sie na dach poczekał jak dindu odpali jointa ,uchyli szybe a potem jebbbbb wpełzne niepostrzezenie ,rozjebie mu ryj i wychamuje przed przejsciem
też bym tak zrobił
dsads napisał/a:
k***a ja to bym wskoczyl na pake przez otwarte drzwi , wspial sie na dach poczekał jak dindu odpali jointa ,uchyli szybe a potem jebbbbb wpełzne niepostrzezenie ,rozjebie mu ryj i wychamuje przed przejsciem
A potem bys sie obudzil od krzykow swojego chlopaka "Andrzej, wstawaj. Zesrales sie!"
dsads napisał/a:
A ja bym z bananem na ryju zadzwonił do janusza-pracodawcy poinformować go, że jest w chuj kapusty w plecy. I będzie musiał polaczków jeszcze mocniej przyciskać coby straty odrobili.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Złodziejom powinno palce się ucinać.
Szkoda niewolnika. Powinno się ich zamieniać w niewolników i uwalniać dopiero jak odpracują 100% odszkodowań, kosztu pobytu w obozie, kosztów sądowych i kosztów ujęcia, czyli im wolniej będą pracować tym dłużej posiedzą, a jak ukradną wystarczająco dużo, to nigdy już nie wyjdą, a aby mieć sok do wody i masło do chleba będą pracować tak czy siak.
Jest wiele prac jakie złodziejskie ścierwo mogłoby wykonywać w obozie pracy.
- tablice rejestracyjne
- znaki drogowe
- sygnalizatory drogowe
- rąbać drewno
- kruszyć kamień
- ładować piasek do worków
Ucinanie palców to czas, gdy ludzkość była niczym innym jak ścierwem bez moralności, bez racjonalności, bez troski o ofiary przestępstw.
Fedexowi zajebali dostawczaka za to, że przejechali chłopa odpalającego fajerwerki w Kościanie w sylwestra
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów