Kurwa wiele bym dał żeby postrzelać sobie z takiego urządzenia. Być może gdzieś w stanach da się komercyjnie skorzystać z tego ale z pewnością mnie na to nie stać
Zaciagnij sie na sluzbe Allahowi w Afganistanie to w zamian za samoboja w samochodzie dadza Ci postrzelac. Przy okazji dostaniesz iles tam dziewic...
Kurwa wiele bym dał żeby postrzelać sobie z takiego urządzenia. Być może gdzieś w stanach da się komercyjnie skorzystać z tego ale z pewnością mnie na to nie stać
Istnieje cos takiego Jak "Big Sandy" Polecam zobaczyc promo na YT np z 2018. Maja tam wszystko od broni krotkiej po czolgi a nawet bylo kiedys dzialko w kopule z bombowca ktory dzialal podczas drugiej wojny. Stoja wszyscy w lini i strzelaja w zbocze jakiejs gory. Na grubo ze tak powiem
Może być problem, bo to automat.
Istnieje cos takiego Jak "Big Sandy" Polecam zobaczyc promo na YT np z 2018. Maja tam wszystko od broni krotkiej po czolgi a nawet bylo kiedys dzialko w kopule z bombowca ktory dzialal podczas drugiej wojny. Stoja wszyscy w lini i strzelaja w zbocze jakiejs gory. Na grubo ze tak powiem
Czy przypadkiem impreza nie odbywa się na granicy USA-Meksyk?
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Kurwa wiele bym dał żeby postrzelać sobie z takiego urządzenia. Być może gdzieś w stanach da się komercyjnie skorzystać z tego ale z pewnością mnie na to nie stać
Z tego się samodzielnie nie strzela... urządzenie jest podłączone pod radar i sterowane automatycznie - ostatnia linia obrony przed szybko zbliżającymi się rakietami lub samolotami.
@up żydki sobie chyba chwalą taką antyrakietówke?