18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
d................9 2012-01-19, 23:57
d2d napisał/a:

Sztuka na poziomie licealisty z lustrzanką.

Ja jebie ale mnie takie gówniane podejście irytuje ... Pokaż swoje zdjęcia które zapewne trzaskasz przed lustrem w lazience...
Zgłoś
seven 2012-01-20, 0:02
donfelipe29 napisał/a:

Ja jebie ale mnie takie gówniane podejście irytuje ... Pokaż swoje zdjęcia które zapewne trzaskasz przed lustrem w lazience...

Zapomniałeś dodać: nażelowana cipo

sosik napisał/a:

Kolega d2d ma rację, internet jest zapierdolony od tego typu pseudo sztuki... No sory, ale to jest syf.

A dlaczego to jest według Ciebie syf dzieciaczku? Bo nie ma cycków i nie możesz do tego trzepać tej 10 cm w zwodzie kuśki?

Irytuje mnie takie pierdolenie.
Zgłoś
Phallucifer 2012-01-20, 0:15 2
Hmm...to moze rozwiniemy konstatcje, ze takich fotek gros w internecie. Zyjemy w takich czasach, o ktorych wolfagng welsch twierdzil, iz guruje kurs anestetyczny, co jest powodowane nadmierna estetyzacja zycia, a w dalszej mierze wplywa to na wypranie tresci z tresci oraz zanik "przezycia". Zainteresowanych odsylam do Hegla, Ingardena oraz do wspomnianego Welscha, tak w skrocie.
Otoz te fotki sa zywym dowodem tego, ze w sztuce juz wszystko przezylismy, a obecny postmodernistyczny sznyt umozliwia jedynie synkretyzm.,Na obecnych zdjeciach widac surrealistyczne epigonstwo uszminkowane "silnym" "wstrzasajacym" doznaniem, szokujacym...no i brak mi rzeczownika, ale umialbym namnozyc przymiotnikow nez konkretnego okreslenia o coz tam chodzi. Co wskazuje na brak konkretnego tematu w tym dziele sztuki, poza faktycznym klimatem surrealizmu i paralizujacego wsztrasu - co moim zdaniem jest antyteza sztuki w ogole.
Panie i Panowie, Man Ray, cartier bresson, Lange, czy Newton, oni sa interesujacy. JEsli chodzi o dowodzenie empiryczne tego, ze mamy nalot fotek to rzuccie okiem na taki portal jak variart.pl ,a po naprawde glebokie fotografie odwiedzice portal pani Jowity Mormul
Jakby sie autorka chciala klocic to ja sie polecam do konstruktywnej dyskusji na temat skladowych obrazu poprzez priv.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
ODkarzacz 2012-01-20, 0:17 2
zdjęcia czy to obrazki sam nie wiem ciekawe. ale się tego za h. nie da oglądać. szkoda oczu
Zgłoś
ans83[Ż] 2012-01-20, 0:17 2
nie wiem co o tym sądzicie ale strasznie wkurwia mnie, że zamknęli megauplad/megavideo
Zgłoś
MrPink 2012-01-20, 0:24
No na pewno to jest bardziej sztuka niż wsadzenie krzyża w słoik ze szczynami
Zgłoś
Artos 2012-01-20, 0:51 2
To pokaz zdjęć, czy obrobionej grafiki w photoshopie?
Zgłoś
seven 2012-01-20, 1:27 3
Phallucifer napisał/a:

Hmm...to moze rozwiniemy konstatcje, ze takich fotek gros w internecie. Zyjemy w takich czasach, o ktorych wolfagng welsch twierdzil, iz guruje kurs anestetyczny, co jest powodowane nadmierna estetyzacja zycia, a w dalszej mierze wplywa to na wypranie tresci z tresci oraz zanik "przezycia". Zainteresowanych odsylam do Hegla, Ingardena oraz do wspomnianego Welscha, tak w skrocie.
Otoz te fotki sa zywym dowodem tego, ze w sztuce juz wszystko przezylismy, a obecny postmodernistyczny sznyt umozliwia jedynie synkretyzm.,Na obecnych zdjeciach widac surrealistyczne epigonstwo uszminkowane "silnym" "wstrzasajacym" doznaniem, szokujacym...no i brak mi rzeczownika, ale umialbym namnozyc przymiotnikow nez konkretnego okreslenia o coz tam chodzi. Co wskazuje na brak konkretnego tematu w tym dziele sztuki, poza faktycznym klimatem surrealizmu i paralizujacego wsztrasu - co moim zdaniem jest antyteza sztuki w ogole.
Panie i Panowie, Man Ray, cartier bresson, Lange, czy Newton, oni sa interesujacy. JEsli chodzi o dowodzenie empiryczne tego, ze mamy nalot fotek to rzuccie okiem na taki portal jak variart.pl ,a po naprawde glebokie fotografie odwiedzice portal pani Jowity Mormul
Jakby sie autorka chciala klocic to ja sie polecam do konstruktywnej dyskusji na temat skladowych obrazu poprzez priv.

Matka wie, że ćpiesz?
Zgłoś
Tremor 2012-01-20, 2:03 1
Nie podoba mi się.
Zgłoś
sosik 2012-01-20, 3:17 1
seven napisał/a:

A dlaczego to jest według Ciebie syf dzieciaczku? Bo nie ma cycków i nie możesz do tego trzepać tej 10 cm w zwodzie kuśki?

Po pierwsze dla Ciebie nie jestem dzieciaczkiem, po drugie nie potrzebuję na fotkach cycków i innych, po trzecie mam pełno koleżanek takich pseudoartystek, których zdjęcia są na podobnym poziomie (każda dziewczyna hipsterka biorąca aparat robi to na podobnym poziomie), po czwarte nie chce mi się już gadać na ten temat, bo przez przypadek tu zajrzałem.
Zgłoś
Keepo 2012-01-20, 6:24
Jak dla mniie to, to jest strasznie chujowe!

Zgłoś
Mac1us91 2012-01-20, 7:43
0:33 Edzia?
Zgłoś
Mockba 2012-01-20, 10:02
Spawacz123 napisał/a:

@Xenomorph08

Kabel od prodiża, mikrofala i wkrętarka.

O sprawarce zapomniales
Zgłoś
j................3 2012-01-20, 10:13
to ja już wolę wiewiórkę z dużym kutasem
Zgłoś
pisage 2012-01-20, 10:22 1
ale że Dudka na mundial nie wzięli...

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów