P.S. Jak suchar to usunąć
Kolega d2d ma rację, internet jest zapierdolony od tego typu pseudo sztuki... No sory, ale to jest syf.
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.Hmm...to moze rozwiniemy konstatcje, ze takich fotek gros w internecie. Zyjemy w takich czasach, o ktorych wolfagng welsch twierdzil, iz guruje kurs anestetyczny, co jest powodowane nadmierna estetyzacja zycia, a w dalszej mierze wplywa to na wypranie tresci z tresci oraz zanik "przezycia". Zainteresowanych odsylam do Hegla, Ingardena oraz do wspomnianego Welscha, tak w skrocie.
Otoz te fotki sa zywym dowodem tego, ze w sztuce juz wszystko przezylismy, a obecny postmodernistyczny sznyt umozliwia jedynie synkretyzm.,Na obecnych zdjeciach widac surrealistyczne epigonstwo uszminkowane "silnym" "wstrzasajacym" doznaniem, szokujacym...no i brak mi rzeczownika, ale umialbym namnozyc przymiotnikow nez konkretnego okreslenia o coz tam chodzi. Co wskazuje na brak konkretnego tematu w tym dziele sztuki, poza faktycznym klimatem surrealizmu i paralizujacego wsztrasu - co moim zdaniem jest antyteza sztuki w ogole.
Panie i Panowie, Man Ray, cartier bresson, Lange, czy Newton, oni sa interesujacy. JEsli chodzi o dowodzenie empiryczne tego, ze mamy nalot fotek to rzuccie okiem na taki portal jak variart.pl ,a po naprawde glebokie fotografie odwiedzice portal pani Jowity Mormul
Jakby sie autorka chciala klocic to ja sie polecam do konstruktywnej dyskusji na temat skladowych obrazu poprzez priv.
A dlaczego to jest według Ciebie syf dzieciaczku? Bo nie ma cycków i nie możesz do tego trzepać tej 10 cm w zwodzie kuśki?
@Xenomorph08
Kabel od prodiża, mikrofala i wkrętarka.