📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby tak ten skaczący obraz mnie nie wkurwiał była by nawet pochwalka za zajebiste fotki i pomysl a tak to nawet nie chce mi się tego do końca oglądać
Zacne to są dźwięki. Zna ktoś?
Jak dla mnie naprawdę spoko.
Sztuka na poziomie licealisty z lustrzanką.
d2d napisał/a:
Kim Ty jesteś, żeby oceniać? Kolejny znafca kurwa mać.
Znam tą dziewczyne z technikum. Pamiętam, że przeważnie siedziała sama i żadko z kimś rozmawiała Mam wrażenie, że troche się to odbija na jej zdjęciach, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu, tworzy w zdjęciach zajebisty klimat.
Ogólnie: Wszystko jest super poza tym efektem skakania zdjęć
Ogólnie: Wszystko jest super poza tym efektem skakania zdjęć
d2d napisał/a:
Więc sam zaprezentuj klasę, no dawaj.
Pewnie masz w domu Hasselblad`a i zapierdalasz na tablecie niczym ninja mistrzu fotografii.
fajne nawet gdyby jej sie takrece nie trzesly
Xenomorph08
To jest remix utworu Noisia - Machine Gun ( gatunek Drum And Bass ) wycięty z seta Noisi dla BBC Radio 1 - niestety seta już nie mam gdzieś przepadł ale jak dobrze poszukasz w sieci to pewnie go znajdziesz.
To jest remix utworu Noisia - Machine Gun ( gatunek Drum And Bass ) wycięty z seta Noisi dla BBC Radio 1 - niestety seta już nie mam gdzieś przepadł ale jak dobrze poszukasz w sieci to pewnie go znajdziesz.
Kolega d2d ma rację, internet jest zapierdolony od tego typu pseudo sztuki... No sory, ale to jest syf.
Sylwia! Kiedy przyjdziesz na metallę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów