Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz jakiś kontakt do Sylwii, czy to może Ty jesteś Sylwią, ukrywającą się pod nickiem chłopa?
Info dla ludzi to oglądających. Sylwia jest na kilku fotach w tym filmiku. Można rzec, że Sylwia jest dość charakterystyczna.
Muszę wreszcie zajrzeć na jej profil, i zobaczyć jak przerobiła pewną laskę, której dzióbek wyglądał jakby zajadała jakieś gówno czy coś.
Obrazki skaczą żeby niedoróbek nie było widać?
Człowiek nigdy nie będzie idealny, cóż...
Sztuka na poziomie licealisty z lustrzanką.
Niestety kolego.Te zdjęcia nie są robione lustrzanką. Marzę o takiej ale niestety nie stać mnie. Pozostaje mi tylko patrzeć jak bogate dzieci robią lustrzankami zdjęcia do luster.
Znam tą dziewczyne z technikum. Pamiętam, że przeważnie siedziała sama i żadko z kimś rozmawiała
O, co ja pacze Ćwieku.
Kolega d2d ma rację, internet jest zapierdolony od tego typu pseudo sztuki... No sory, ale to jest syf.
Krytykę też się ceni.
Sylwia! Kiedy przyjdziesz na metallę!
O. Może kiedyś wpadnę na sekund kilka.
Hmm...to moze rozwiniemy konstatcje, ze takich fotek gros w internecie. [...]
Jakby sie autorka chciala klocic to ja sie polecam do konstruktywnej dyskusji na temat skladowych obrazu poprzez priv.
Poniekąd się zgadzam, lecz można to skonsultować oczywiście poprzez pw.
@Makabra7
Masz jakiś kontakt do Sylwii, czy to może Ty jesteś Sylwią, ukrywającą się pod nickiem chłopa?
Info dla ludzi to oglądających. Sylwia jest na kilku fotach w tym filmiku. Można rzec, że Sylwia jest dość charakterystyczna.
Muszę wreszcie zajrzeć na jej profil, i zobaczyć jak przerobiła pewną laskę, której dzióbek wyglądał jakby zajadała jakieś gówno czy coś.
No i masz już do mnie kontakt. Pisz na pw
Dla obejrzenia tych oraz innych moich prac zapraszam na stronę www.mrum.maxmodels.pl
Dziękuję i dobranoc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów