18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Dziamian 2012-05-15, 22:47 4
nie wiem skąd to wziąłeś ze zmarłą córką ale już widziałem ten filmik długi czas temu i muszę przyznać gość ma talent
Zgłoś
markop4321 2012-05-15, 22:57 3
@up wyczytałem z yt tylko nie wiem do końca czy to rysuje ojciec córkę czy chłopak dziewczynę tutaj nie jestem pewien. W każdym bądź razie dziewczyna leżała przez długi czas w śpiączce w szpitalu po wypadku samochodowym w konsekwencji czego zmarła po kilku tygodniach.

W tym filmiku głownie chodzi o umiejętności tego gościa w photoshopie, wiedziałem że można przerabiać zdjęcia, powiększać cycki itd,ale że można narysować tak jak by to było zrobione aparatem to sorry ale nie wiedziałem
Zgłoś
Witkovito 2012-05-15, 23:00 14
Jeszcze nikt nie napisał, że by jebał? W takim razie ja pierwszy!
Zgłoś
Kamm 2012-05-15, 23:17 168
Witkovito napisał/a:

Jeszcze nikt nie napisał, że by jebał?

Jebnij się w łeb.

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
Krupnykowsky 2012-05-15, 23:19 6
@up

Nie spinaj się, z twarzy fajna dupa
Zgłoś
Morei_Sky 2012-05-15, 23:36
Juz dało się tak w photoshopie 9.0 a co dopiero w tym dzisiejszym, widzialem takie filmy juz 3 lata temu. Ciekawe ile sie tego uczą
Zgłoś
G................9 2012-05-15, 23:41 8
Witkovito napisał/a:

Jeszcze nikt nie napisał, że by jebał? W takim razie ja pierwszy!

Nie napisałeś tego co najważniejsze, więc się nie liczy, haha!

Ja pierwszy - tum tu rum tum tum: ruchałbym!!!

Ba dum tssss!
Zgłoś
Indyman 2012-05-16, 0:39 2
Przedstwiciele gimbazy! Nie pier...cie mi tu o ruchaniu i fajnych dupach!!! Dziewczyna zmarła i uszanujcie to!!! A jesli to jest jakieś "fake" to ten co to zmontował niech se strzeli w łeb.
Zgłoś
rockface123 2012-05-16, 7:26 1
nekrofil tylko trupa może ruchać, spokojnie pewnie nawet starej baby nigdy nie zaruchają że ich tak ciągnie do trupów

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Plastikowy__Pan__Jezus 2012-05-16, 7:31
Mistrzu mój!!!
Zgłoś
pakicito 2012-05-16, 7:39
ja kiedyś wstawiłem pod dom furę za 100 tys. i pare osób uwierzyło, ale tu widze majstersztyk
Zgłoś
Dakanred 2012-05-16, 8:25
To ja się zapytam, co to za utwór?
Zgłoś
klint0n 2012-05-16, 8:43 22

To jest sztuka, a nie komputerek co połowę robi za Ciebie:)
Zgłoś
masabitumiczna 2012-05-16, 8:53 9
córka ładna ale tło chujowe dał...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów