koleś rysuje z pamięci swoją zmarłą córkę od podstaw w photoshopie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
nie wiem skąd to wziąłeś ze zmarłą córką ale już widziałem ten filmik długi czas temu i muszę przyznać gość ma talent
@up wyczytałem z yt tylko nie wiem do końca czy to rysuje ojciec córkę czy chłopak dziewczynę tutaj nie jestem pewien. W każdym bądź razie dziewczyna leżała przez długi czas w śpiączce w szpitalu po wypadku samochodowym w konsekwencji czego zmarła po kilku tygodniach.
W tym filmiku głownie chodzi o umiejętności tego gościa w photoshopie, wiedziałem że można przerabiać zdjęcia, powiększać cycki itd,ale że można narysować tak jak by to było zrobione aparatem to sorry ale nie wiedziałem
W tym filmiku głownie chodzi o umiejętności tego gościa w photoshopie, wiedziałem że można przerabiać zdjęcia, powiększać cycki itd,ale że można narysować tak jak by to było zrobione aparatem to sorry ale nie wiedziałem
Jeszcze nikt nie napisał, że by jebał? W takim razie ja pierwszy!
Witkovito napisał/a:
Jeszcze nikt nie napisał, że by jebał?
Jebnij się w łeb.
Jeszcze nikt nie napisał, że by jebał? W takim razie ja pierwszy!
Nie napisałeś tego co najważniejsze, więc się nie liczy, haha!
Ja pierwszy - tum tu rum tum tum: ruchałbym!!!
Ba dum tssss!
Przedstwiciele gimbazy! Nie pier...cie mi tu o ruchaniu i fajnych dupach!!! Dziewczyna zmarła i uszanujcie to!!! A jesli to jest jakieś "fake" to ten co to zmontował niech se strzeli w łeb.
nekrofil tylko trupa może ruchać, spokojnie pewnie nawet starej baby nigdy nie zaruchają że ich tak ciągnie do trupów
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
ja kiedyś wstawiłem pod dom furę za 100 tys. i pare osób uwierzyło, ale tu widze majstersztyk
córka ładna ale tło chujowe dał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów