📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
500+ wy kurwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za nasze podatki balujecie!!!!!!!!!!!!!!!!!! ukróci się to wam wy dziwki i sebiksy!!!!!!!!!!!!!!
Z naszych podatków, ale dzięki pisowskiej hołocie. Swoją drogą, facet chyba się obciął, że z pianką to głupi pomysł
Widziałem to w oryginale, to kanapy albo ukrainy więc nie dzkoda dziadów
Nie masz gdzieś linka? Nie mogę tego nigdzie wyszukać
xBre4Kx napisał/a:
Nie masz gdzieś linka? Nie mogę tego nigdzie wyszukać
Muszą być kompletnymi kretynami, żeby nie zdawać sobie sprawy jaka męczarnia ich czeka przez najbliższe tygodnie. Poklejone włosy tylko do wycięcia, również włosy na skórze, piana ze skóry zejdzie tylko z naskórkiem, z paznokci, jak odrosną paznokcie. Jeżeli dostanie się do oczu trzeba liczyć się z cięzkim uszkodzeniem wzroku lub co najmniej gałki ocznej. A oni się jeszcze cieszą.
pianka ze skóry odklei się sama jak by co
pianka montażowa jest w chuj toksyczna, ale ja nie o tym.
Kolega z pracy opowiadał jak kiedyś był na kawalerskim, przyszły pan młody się wygłupiał w butach narciarskich ale potem odpadł bo się najebał, jego najlepszy kumpel chciał zrobić mu żart i wpsiknął pianke montażową do butów, rano wstaje na kacu i nie da się zdjąć butów (plastikowe) no to na pogotowie, okazało się że ucisk był tak duży że całą noc krew nie dopływała do stóp i obumarły i trzeba było amputować, wesele odwołane, pan młody nie ma stóp.
wiecie że ten co zrobił zart miał takie poczucie winy że się powiesił?
i chłop nie ma kolegi, nie ma żony, nie ma stóp, nie ma pracy ale za to ma rente i wózek inwalidzki
Kolega z pracy opowiadał jak kiedyś był na kawalerskim, przyszły pan młody się wygłupiał w butach narciarskich ale potem odpadł bo się najebał, jego najlepszy kumpel chciał zrobić mu żart i wpsiknął pianke montażową do butów, rano wstaje na kacu i nie da się zdjąć butów (plastikowe) no to na pogotowie, okazało się że ucisk był tak duży że całą noc krew nie dopływała do stóp i obumarły i trzeba było amputować, wesele odwołane, pan młody nie ma stóp.
wiecie że ten co zrobił zart miał takie poczucie winy że się powiesił?
i chłop nie ma kolegi, nie ma żony, nie ma stóp, nie ma pracy ale za to ma rente i wózek inwalidzki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów