📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
świetne ;p a ja w Wawie nie mógłbym mieszkać. Za dużo tam popierdoleńców, mam za słabe nerwy na to.
Ja pierdole, kolejny odcinek tej kupy gówna, która nie ma fabuły a w każdym odcinku jest to samo - czyli, pierdolenie jakich to ma się zjebanych kolegów z pracy i jaki to świat jest zły pomimo tego, że samemu jest się mega zjebem robiącym gówniane filmiki. Falus wam w dupę ekipo z WP.
Prawie wszyscy narzekacie na filmy z tosiewytnie ale i tak je oglądacie. A tym co to produkują tylko o to chodzi, najważniejsza jest ogladalność
@Rafal1757 mam to samo
@Rafal1757 mam to samo
Rafal1757 napisał/a:
świetne ;p a ja w Wawie nie mógłbym mieszkać. Za dużo tam popierdoleńców, mam za słabe nerwy na to.
Kiedy przenoszę się z rodzimych stron do Gdańska (gdzie spędzam 2/3 roku), mam podobny problem. A ponoć we wspomnianej przez Ciebie stolicy jest jeszcze gorzej. Olaboga!
Ja pierdole, kolejny odcinek tej kupy gówna, która nie ma fabuły a w każdym odcinku jest to samo - czyli, pierdolenie jakich to ma się zjebanych kolegów z pracy i jaki to świat jest zły pomimo tego, że samemu jest się mega zjebem robiącym gówniane filmiki. Falus wam w dupę ekipo z WP.
To takie polskie...ktoś coś osiągnął/stworzył wiec należy zmieszać go z błotem. A tak nawiasem, fallus pisze się przez podwójne 'L'
widziałem to
ale nie wiem czy to do mnie, czy odnośnie filmu...
ja go nie oglądałem, dlatego to olałem
plint4 napisał/a:
Ja pierdole ale trzeba być jebanym nieudacznikiem, skoro tympok "myśli", że jak w chuj będzie przeklinał to go zaczną kurwa lubić
kto to jest "tympok"?
btw narzekasz na "tympok'a" czy jakos tak,że przeklina a sam w jednym zdaniu użyłeś 4 wulgaryzmów
"(...)i co do chuja jest z tymi kudłami u facetów?! No kurwa na wódkę to maja ale na fryzjera brakuje"
Bardzo słuszna puenta - naprawdę! Tak jak zazwyczaj piątek to pierdolenie o Szopenie tak tutaj to muszę pochwalić że się mu udało
Bardzo słuszna puenta - naprawdę! Tak jak zazwyczaj piątek to pierdolenie o Szopenie tak tutaj to muszę pochwalić że się mu udało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów