📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja pierdole ale trzeba być jebanym nieudacznikiem, skoro tympok "myśli", że jak w chuj będzie przeklinał to go zaczną kurwa lubić
Co tak śmierdzi? Nasrał ktoś? A nie... To tylko ten gówniany filmik. Podobnie jak matura to bzdura, Piątek był dobry tylko do pewnego czasu. Ten czas minął już dawno. Teraz to jest zwykłe tandetne, nudne, słabe, komercyjne gówno...
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
mnie rozjebał tekst "no kurwa na wódkę to mają ale na fryzjera brakuje"
A huj go to obchodzi jak ktoś się ubiera. Co piątek tylko narzeka jak stara babka dewotka zamiast isć na operacje ryja i też być ładnym. Nie jestem hipsterem ale wkurwiaja mnie ludzie komentujący zachowania innych i nie mający własnych zainteresowań
Czy chodzi o istniejącą wśród młodych samców (?) modę na noszenie damskich spodni, spedalonego szaliczka i t-shirtu z dekoltem?
Prawdę powiedział, ale nie nadrobi tym negatywnego wrażenia, jakie sprawił poprzednimi nagraniami.
Prawdę powiedział, ale nie nadrobi tym negatywnego wrażenia, jakie sprawił poprzednimi nagraniami.
Co tak śmierdzi? Nasrał ktoś? A nie... To tylko ten gówniany filmik. Podobnie jak matura to bzdura, Piątek był dobry tylko do pewnego czasu. Ten czas minął już dawno. Teraz to jest zwykłe tandetne, nudne, słabe, komercyjne gówno...
Bo ty jestes taki zajebiscie undergroundowy i niekomercyjny...
Piosenka o hipsterach:
przeczytaj własny tekst
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów