18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
plint4 2011-09-30, 10:58 3
Ja pierdole ale trzeba być jebanym nieudacznikiem, skoro tympok "myśli", że jak w chuj będzie przeklinał to go zaczną kurwa lubić
Zgłoś
Mati_UTD 2011-09-30, 11:01 56
hipster...to teraz tak się mówi na pedała.
Zgłoś
amoroso 2011-09-30, 11:20 2
ten cały chujek cwelu wygląda na jebanego hipstera,
Zgłoś
BongMan 2011-09-30, 11:32
Co tak śmierdzi? Nasrał ktoś? A nie... To tylko ten gówniany filmik. Podobnie jak matura to bzdura, Piątek był dobry tylko do pewnego czasu. Ten czas minął już dawno. Teraz to jest zwykłe tandetne, nudne, słabe, komercyjne gówno...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Przemo2sb 2011-09-30, 11:52 26
mnie rozjebał tekst "no kurwa na wódkę to mają ale na fryzjera brakuje"
Zgłoś
fsdfsdsf 2011-09-30, 11:55 1
A huj go to obchodzi jak ktoś się ubiera. Co piątek tylko narzeka jak stara babka dewotka zamiast isć na operacje ryja i też być ładnym. Nie jestem hipsterem ale wkurwiaja mnie ludzie komentujący zachowania innych i nie mający własnych zainteresowań
Zgłoś
ZeXeL 2011-09-30, 12:10 15
Jak nie pasuje to nie oglądajcie.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-09-30, 13:10 2
Czy chodzi o istniejącą wśród młodych samców (?) modę na noszenie damskich spodni, spedalonego szaliczka i t-shirtu z dekoltem?
Prawdę powiedział, ale nie nadrobi tym negatywnego wrażenia, jakie sprawił poprzednimi nagraniami.

Post mortem per rectum
Zgłoś
xiontZ 2011-09-30, 13:48 16
BongMan napisał/a:

Co tak śmierdzi? Nasrał ktoś? A nie... To tylko ten gówniany filmik. Podobnie jak matura to bzdura, Piątek był dobry tylko do pewnego czasu. Ten czas minął już dawno. Teraz to jest zwykłe tandetne, nudne, słabe, komercyjne gówno...

Bo ty jestes taki zajebiscie undergroundowy i niekomercyjny...

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
H................g 2011-09-30, 13:50
Panowie pamiętajcie, ktoś się dopierdoli do Dakanna to jest jebanym hipsterem czytaj pedałem. A kto lubi chujka cwelu tez nim jest, bo kurwa nie ma to jak się wyróżniać i go lubić
Zgłoś
zombiegrinder 2011-09-30, 13:51
On chyba o sobie opowiadał. Poza chwilowymi przebłyskami geniuszu poziom jest raczej mierny. Do ZeXeL'a komenty są po to by wyrazić swoją opinię o tym co się widziało.
Zgłoś
dwakilo 2011-09-30, 14:20 28
Piosenka o hipsterach:

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Psychiczny 2011-09-30, 14:44 17
plint4 napisał/a:

Ja pierdole ale trzeba być jebanym nieudacznikiem, skoro tympok "myśli", że jak w chuj będzie przeklinał to go zaczną kurwa lubić

przeczytaj własny tekst
Zgłoś
bloodwar 2011-09-30, 16:07 2
@dwakilo - jakby się dało to bym dał Ci tysiąc pięćset sto dziewięćset piw za ten filmik, właśnie zasyłam linka do znajomych z pracy, u nas aż roi się od dic... znaczy tych no, hipsterów

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów