18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
H................g 2012-03-19, 11:44 3
Hejtowanie czas zacząć. Czas start.
Szkoda, że takie opóźnienie jest na sadisticu co do piątku, bo nadal trzyma poziom, a pewnie wielu nie obejrzało zakończenia itp.
Zgłoś
antykreator 2012-03-19, 11:55 1
ja zawsze chciałem dać do kawy kierownika LSD, było by to epickie

Antykreator + aparat
facebook.com/Antykreator87
antykreator.digart.pl/digarty/
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2012-03-19, 12:48 3
Debil, nie zerżnął kubanki Swoją drogą,ciekawe ile musiałby tam wsypać, aby wszystkich tak porobiło
Zgłoś
makabrax 2012-03-19, 12:54
słodko-kwaśny.... i sajgonki też
miażdży

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
BMWswap 2012-03-19, 14:21
kurwa, co oni biorą?
Zgłoś
kietong 2012-03-19, 14:59
A moim zdaniem odcinek chujowy, a szkoda, bo ten Piątek to jedyne, co lubię z całego tego ścierwa od nich.
Zgłoś
J................. 2012-03-19, 15:09
Studenciarska spuścizna na gimbusarskie mordki - tyle o tym "Piątke: The series".
Zgłoś
BongMan 2012-03-19, 16:21
Hacerking napisał/a:

bo nadal trzyma poziom

Poziom trzymał pierwszy odcinek. Drugi był dobry, ale bez szału. Natomiast to co reprezentuje sobą ten serial to tandetne, komercyjne gówno robione na siłę.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Earth 2012-03-19, 18:50
Hacerking napisał/a:

Hejtowanie czas zacząć. Czas start.
Szkoda, że takie opóźnienie jest na sadisticu co do piątku, bo nadal trzyma poziom, a pewnie wielu nie obejrzało zakończenia itp.

Nikogo nie obchodzi zakończenie. A skoro wyjeżdżają z tym syfem tutaj, to proszą się o komentarz. Tak więc komentuję:

Chujowe.
Zgłoś
Candem 2012-03-19, 19:12
Piatek the series zszedl na psy.
Odcinek sprawia wrazenie robionego na sile.

P.S

Calkiem niezla dupa z tej Kubanki.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów