📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
Piwo za dziadzia
w polskim urzędzie tak nie jest, zbierają się o wpółdo i wychodzą wcześniej
ja z tej strony apropos czasu pracy, chciałem oficjalnie wsadzić kosę w plecy i chuja w dupę panu z drukarni "format" na wydziale budownictwa politechniki śląskiej, który ma napisane że otwarte od 9, a regularnie się kutas pierdolony spóźnia, przychodzi 9:25, zamyka się i za 2 minuty idzie w pizdu i znów jebanego gimbusa nie ma
ostatnio 9:45 jeszcze było zamknięte
ja z tej strony apropos czasu pracy, chciałem oficjalnie wsadzić kosę w plecy i chuja w dupę panu z drukarni "format" na wydziale budownictwa politechniki śląskiej, który ma napisane że otwarte od 9, a regularnie się kutas pierdolony spóźnia, przychodzi 9:25, zamyka się i za 2 minuty idzie w pizdu i znów jebanego gimbusa nie ma
ostatnio 9:45 jeszcze było zamknięte
@up
Tak zgadza się.
Zapomniałeś tylko dodać że do pracy też przychodzą o wpółdo.
A to że wychodzą ciut wcześniej akurat rozumiem bo jak tam pracowałem to czasem można było umrzeć z nudów.
Tak zgadza się.
Zapomniałeś tylko dodać że do pracy też przychodzą o wpółdo.
A to że wychodzą ciut wcześniej akurat rozumiem bo jak tam pracowałem to czasem można było umrzeć z nudów.
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
wszystko fajnie tylko że w polskich urzędach dziady siedzą krócej niż do 17
W gdańskiej skarbówce o godzinie 14:59:59 wygląda identycznie...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów