Kolano na kichawę siadło jeszcze na koniec
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Kolano na kichawę siadło jeszcze na koniec
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do klatki z czarnym śćierwem
Maly mial szanse w polgardzie to przyszla jebana whoopi goldberg i spierdolila wszystko na korzysc czlonka swojego stada.....ale mam wkurwa o to
Hmm a jakby to wszystko jebnąć i wyjechać w Bieszczady?
Powinno się spuszczać wpierdol tym co rozdzielają walczących, w sytuacji gdy agresor jest w defensywie, a po ich igerencji, kontynuuje swoją agresję
Do wyzucenia. Filmik wysoce niestosowny poprzez nadmierna dawke niesatysfakcji z przebiegu wydazenia.
Przeciesz białas nic nie zrobił stał jak ta cipa w tej masce .... Kurwa gdzie my zmierzamy ja pierdole biały człowiek wypierdalany przez pół sali przez doki konga i kto pomaga kurwa czarny ..... białe cipy wola udawać że nic nie widziały albo że no nic się nie stało bo prowokował swoją białą odcieniem .... Nosz kurwa zamiast mu tam wyjebać na dziąsło w paru go przekopać to się dwa razy zastanowi zanim coś odjebie
silwerbalk napisał/a:
Przeciesz białas nic nie zrobił stał jak ta cipa w tej masce .... Kurwa gdzie my zmierzamy ja pierdole biały człowiek wypierdalany przez pół sali przez doki konga i kto pomaga kurwa czarny ..... białe cipy wola udawać że nic nie widziały albo że no nic się nie stało bo prowokował swoją białą odcieniem .... Nosz kurwa zamiast mu tam wyjebać na dziąsło w paru go przekopać to się dwa razy zastanowi zanim coś odjebie
Nie te czasy, gdy można było pluć na czarnuchów bez konsekwencji. Biały coś by zrobił, miałby przekreśloną karierę w szkole, nie mówiąc o zawodowej, a i tak pewnie by go brudasy odjebały, ewentualnie lewactwo by go zamęczyło.
Gdzie jest
Ku Klux Klan?
Ku Klux Klan?
zdrowoyebne napisał/a:
do klatki z czarnym śćierwem
Jakiej klatki? do piachu, do ciemnego, głębokiego, zimnego dołu żeby reszta wiedziala ile tam jeszcze ich się zmieścić moze jak podniosą lapy
KoniecZartow napisał/a:
Biały coś by zrobił, miałby przekreśloną karierę w szkole,
Gówno by miał. Kupiłeś propagandę jaką ci zaserwowali. Abyś się bał i dał sobie wchodzić na głowę.
Niedługo policja podleczy małpkę ołowiem i małpka się trwale uspokoi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów