Drugi przypadek też jest ekstremalny
Drugi przypadek też jest ekstremalny
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie wielkie i super Stany Zjednoczone gdzie ludzi nie stac na lekarzy (juz nie mowiac o dentystach) i tak laza bez pomocy przez lata...
Akurat nie usa ale niedługo tak tam będzie bo nowy rząd Trumpa chce wycofać fluoryzowanie wody (bo jakis foliarz uznał ze to zło), więc zaraz połowa Amerykanów będzie chodzic bez zębów 🙂
Satysfakcjonujące, ale co to kurwa jest? Co on zaprawę wpieralał?
Chyba Goldbandu się nawpierdalali, to taki lepszy gips.
Wystarczyło wejść na YT i byś wiedział że to Indie: Dżakarta
Dżakarta jest stolicą Indonezji 🤦♂️
Nie wiem czemu onuce narzekają na ubezpieczenia w USA. Dla czteroosobowej rodziny to wydatek 18000 rocznie przy zarobkach pary 163000 brutto rocznie. Całkiem spoko jak za opiekę medyczną na poziomie nieporównywalnie wyższym niż NFZ.
Jak pracujesz w dobrej firmie to placisz duzo mnie. Ja + żona placimy 250 dolcow miesiecznie za najwyzszy pakiet z dentysta i okulista. W zeszlym roku moja musiala byc w szpitalu 11 dni i dołożyli jej profilaktycznie rozrusznik (doslownie, zrobili to profilaktycznie bo nie wiedza czy pomoze) Rachunek byl na prawie 500k a zaplacilismy $2200 bo ubezpiecznie pokrylo wszystko. Nie wspomne juz ,ze opieka, szpital, sala itd w porownaniu z PL to jest kosmos. Lezysz sam na sali, telewizor 70 cali, glosniki 5:1, co posilek to dostajesz menu i sobie wybierasz co chcesz. Zylem w PL i nie wrocilbym do tego spierdolonego systemu zdrowotnego. Nwet jesli mialbym tutaj nie miec ubezpiecznie to wole isc do lekarz i przezyc a nie w PL pojsc i tak zdechnac bo sie chujom nie chce pomoc...
Przecież to nie z picia mleka tylko z twardej wody, sam też miałem kamień na zębach (oczywiście nie taki) jak piłem twardą wodę ze studni, mycie zębów niewiele daje, bo przecież myjesz w tej samej twardej wodzie.
No więc nie. Ten kamień (mimo że na oko wygląda podobnie) to nie jest węglan wapnia gromadzący się w czajniku, w którym gotujesz twardą wodę.
"Nic tak nie śmierdzi jak moje onuce, od roku już nie zmieniane" - otóż jest to fałsz. Onuce od roku nie zmieniane śmierdzą najwyżej trupem. Kamień nazębny śmierdzi tak, że jest mu blisko do broni masowego rażenia. Oczywiście posiadaczowi nie śmierdzi, po jest przyzwyczajony - tak samo, jak posiadacz śmierdzących nóg.
Temu kolesiowi na filmie (dwóm) z paszczy musiało śmierdzieć na osiem-dziesięć metrów: jak wchodził na disko do remizy z jednej strony, to kwiatki więdły w doniczkach na oknach po drugiej stronie i trawa za oknem też trochę obrywała.
Pytanie brzmi jednakże, skąd murzyn, którego nie było przez całe życie stać na szczoteczkę do zębów za 5 złotych, ma nagle pieniądze na zilustrowany na filmie zabieg. Czy tym nie powinna się zainteresować policja?
[ Dodano: 2024-12-02, 00:21 ]
Akurat nie usa ale niedługo tak tam będzie bo nowy rząd Trumpa chce wycofać fluoryzowanie wody (bo jakis foliarz uznał ze to zło), więc zaraz połowa Amerykanów będzie chodzic bez zębów 🙂
Generalnie juz polowa usa chodzi bez zebow bo nikogo tam nie stac na dentyste.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów