Drugi przypadek też jest ekstremalny
Drugi przypadek też jest ekstremalny
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie wielkie i super Stany Zjednoczone gdzie ludzi nie stac na lekarzy (juz nie mowiac o dentystach) i tak laza bez pomocy przez lata...
Wystarczyło wejść na YT i byś wiedział że to Indie: Dżakarta
u nas w Rosji ludzie nie maja takich problemów Zęby traci w wczesnym wieku w bójkach po alkohol w monopolowym
Jest tego wiecej? Kurwa, nie dzieki
Pewnie wielkie i super Stany Zjednoczone gdzie ludzi nie stac na lekarzy (juz nie mowiac o dentystach) i tak laza bez pomocy przez lata...
To nie USA a co do tego drugiego to prawda. Ludzi nie stać na ubezpieczenia i gdy mają wypadek to wolą zdychać byle by tylko nikt nie wzywał karetki bo koszty tej usługi zrujnują finansowo jego rodzinę. Jakiś YouTuber o tym niedawno mówił tylko nie mogę sobie przypomnieć który. Chyba Tomasz Piekielnik którego kanał polecam . A cichego podstępnego wroga udającego przyjaciela jakim są stany złajdaczone należy bojkotować. Powszechny bojkot konsumencki początkiem ich klęski.
Tak to prawda. Ludzi nie stać na ubezpieczenia i gdy mają wypadek to wolą zdychać byle by tylko nikt nie wzywał karetki bo koszty tej usługi zrujnują finansowo jego rodzinę. Jakiś YouTuber o tym niedawno mówił tylko nie mogę sobie przypomnieć który. Chyba Tomasz Piekielnik którego kanał polecam . A cichego podstępnego wroga udającego przyjaciela jakim są stany złajdaczone należy bojkotować. Powszechny bojkot konsumencki początkiem ich klęski.
Dokladnie. Polowa bankructw w kraju jest przez koszty leczenia. Przynajmniej w takich gowno-Indiach mozna znalezc lekarzy za grosze - w wielkim US of A mozna albo umrzec albo zbankrutowac i spieprzyc rodzinie zycie na kolejne 10-20 lat. Spieprzony kraj, chyba ze sie jest milionerem, a i wtedy tymi czarnuchami wszedzie, to nie jestem pewien.
A to nie w USA? Bo w Indiach są Indianie a Indianie są w Ameryce.
To nie USA a co do tego drugiego to prawda. Ludzi nie stać na ubezpieczenia i gdy mają wypadek to wolą zdychać byle by tylko nikt nie wzywał karetki bo koszty tej usługi zrujnują finansowo jego rodzinę. Jakiś YouTuber o tym niedawno mówił tylko nie mogę sobie przypomnieć który. Chyba Tomasz Piekielnik którego kanał polecam . A cichego podstępnego wroga udającego przyjaciela jakim są stany złajdaczone należy bojkotować. Powszechny bojkot konsumencki początkiem ich klęski.
Póki co to EU chce nam narzucić bojkot Chin. Mamy się solidaryzować z USA w ich upadku.
u nas w Rosji ludzie nie maja takich problemów Zęby traci w wczesnym wieku w bójkach po alkohol w monopolowym
I na froncie jak was dronują.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów