Wielki błąd.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Koleś zapierdolił skronią prosto w kostkę i przy całej mojej pogardzie do chlania to uważam że ta kurwa z odznaką jest niespełna rozumu.
TytanowyRosomak
Dlaczego gardzisz chlaniem? Nie rozumiem!! Naprawdę?
Ja gardzę ludźmi, którzy gardzą chlaniem...
Gościu ewidentnie chciał coś powiedzieć ale policjant uświadomił go że ma prawo zachować milczenie.
shavoth napisał/a:
TytanowyRosomak
Nie posraj się kurwa, może ma złe wspomnienia z alkoholem?
Nie czaje jak ktoś nie lubi alkoholu czy coś to od razu jakiś pierdolony dziwak. Nie żebym sam taki był no ale jestem w stanie zrozumieć, że jeżeli ktoś przez całe życie widział pijanego starego który napierdalał rodzinę to może mieć wstręt do alkoholu.
Chlanie ogłupia. Jebanie głową w kostkę brukową również Generalnie policjant dał popis ignorancji, braku szacunku i nawet faszyzmu.
magicrodek123 napisał/a:
Nie posraj się kurwa, może ma złe wspomnienia z alkoholem?
Nie czaje jak ktoś nie lubi alkoholu czy coś to od razu jakiś pierdolony dziwak. Nie żebym sam taki był no ale jestem w stanie zrozumieć, że jeżeli ktoś przez całe życie widział pijanego starego który napierdalał rodzinę to może mieć wstręt do alkoholu.
Wystarczy że mieszkam w dzielnicy nie słynącej z abstynencji i sam widok najebanego człowieka podnosi mi ciśnienie Wszystko dla ludzi ale z umiarem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów