📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jest rzyganie jest piwo
Cytat:
to drugie to co to jest?
warheads - takie cukierki nie wiem, które konkretnie łykał
pewnie te extreme sour
Moja córka nie będzie się zadawała z długowłosym, nieogolonym brylarzem w kraciastej koszuli, wrzucającym z nadmiaru czasu pedalskie filmy do do internetu. Jest to kombinacja brudasa, żula, pseudointeligencika, studencika, pedała, nołlajfa i nieroba. Chyba, że będzie brzydka i gruba, wtedy niech robi co chce.
kietong napisał/a:
Moja córka nie będzie się zadawała z długowłosym, nieogolonym brylarzem w kraciastej koszuli, wrzucającym z nadmiaru czasu pedalskie filmy do do internetu. Jest to kombinacja brudasa, żula, pseudointeligencika, studencika, pedała, nołlajfa i nieroba. Chyba, że będzie brzydka i gruba, wtedy niech robi co chce.
Szczerze współczuję Twojemu przyszłemu pokoleniu.. Mam nadzieję, że opowiesz tę historię każdej kolejnej wybrance życia to się nie rozmnożysz..
@up
Ja współczuję Twojej córce. Chyba, że jest/będzie brzydka i gruba... Nie współczuję Twojej córce.
Ja współczuję Twojej córce. Chyba, że jest/będzie brzydka i gruba... Nie współczuję Twojej córce.
Jebany ile mleka wydoił! Pewnie jeszcze te odtłuszczone
ale ja nie mam córki ...
kietong napisał/a:
Jaka córka? Przecież człowiek nie może mieć dziecka ze zwierzęciem, a zoofilia i tak jest nielegalna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów