📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Przejechać typa który do ciebie wysiadł i to jeszcze murzina, to jak wygrać w lotka. Niech Pierwszy rzuci kamieniem kto by tak nie chciał zrobić. A jak nie, to wypierdalać z sadola
jijal23371 napisał/a:
A jak nie, to wypierdalać z sadola
Kim ty kurwa jesteś pajacu żeby mi mówić co mam robić
jijal23371 napisał/a:
Przejechać typa który do ciebie wysiadł i to jeszcze murzina, to jak wygrać w lotka. Niech Pierwszy rzuci kamieniem kto by tak nie chciał zrobić. A jak nie, to wypierdalać z sadola
I na dodatek eko pojeba- to by bylo combo...ale w postepowym USiA mozna za to nie wyjsc zza krat do konca zycia.
jijal23371 napisał/a:
Przecież czarnuch rzucił kamieniem
Chyba chciał mu jeszcze dojebać ale zobaczył że ma dwie nogi połamane i "no dobra dzisiaj Ci odpuszcze"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów