Kierownik na czerwonym, młoda przeżyła. Gdańsk.
Kierownik na czerwonym, młoda przeżyła. Gdańsk.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uratował ją kask..
Możliwe. Uderzyć głową w asfalt albo krawężnik nie pomaga.
Takiemu kierownikowi to należałoby dożywotnio zabrać dokument prawa jazdy, konfiskować auto na poczet zadośćuczynienia dla poszkodowanego dziecka, kierować na badania psychiatryczne oraz wniosek z prośbą o zniżkę na przejazdy środkami komunikacji miejskiej koniecznie w towarzystwie nadzoru osób trzecich.
P.s. Ojciec dzieciaka też Miszcz jak jprdle, bo tak dać małemu dzieciakowi jechać sobie wśród tak zaawansowanego ruchu ulicznego , normalnie zachowanie jakby byli gdzieś na placu zabaw, albo wielkim parku. Pisałem już kiedyś, że dzisiejszy rodzic i jego pomyślunek sprowadzają się właśnie do takich debilnych zachowań, gdzie tatuś i madka głupsze od dzieciaka. Chuj głupi tylko się wkurwiłem i ciśnienie mi skoczyło.
Co ty świerzak na sadolu czy płacząca baba? Nie znasz osobiście to luz. Ważne że nie ty albo rodzina. Masz mózg to myśl. Oni nie myśleli to teraz my mamy film do wieczornego browara. Piwko za film edukacyjny. Sadol powinien być obowiązkowy o 1 klasy podstawówki.
Pierdolisz bzdury. Ulice są dla samochodów. Takie wypadki są właśnie przez takich baranów, ktorzy tego nie rozumieją. Może kiedyś zrozumiesz jeśli znajdziesz się w takiej sytuacji jak ten kierowca. Każdy popełnia błędy i każdemu może się to przytrafić
To Ty poerdolisz głupoty, gość wjechał na czerwonym z premedytacją bo a nóż się uda śmignąć, i to nie było czerwone które się zapaliło sekundę wcześniej tylko totalna recydywa , bo samochody które wcześniej czekały na światłach ruszyły i to kilka sekund wczesniej
Takiemu kierownikowi to należałoby dożywotnio zabrać dokument prawa jazdy, konfiskować auto na poczet zadośćuczynienia dla poszkodowanego dziecka, kierować na badania psychiatryczne oraz wniosek z prośbą o zniżkę na przejazdy środkami komunikacji miejskiej koniecznie w towarzystwie nadzoru osób trzecich.
P.s. Ojciec dzieciaka też Miszcz jak jprdle, bo tak dać małemu dzieciakowi jechać sobie wśród tak zaawansowanego ruchu ulicznego , normalnie zachowanie jakby byli gdzieś na placu zabaw, albo wielkim parku. Pisałem już kiedyś, że dzisiejszy rodzic i jego pomyślunek sprowadzają się właśnie do takich debilnych zachowań, gdzie tatuś i madka głupsze od dzieciaka. Chuj głupi tylko się wkurwiłem i ciśnienie mi skoczyło.
Nie zesraj sie
Kurwa.. zesrales sie. I kto to teraz bedzie sprzatal? Twoja stara?
Pierdolisz bzdury. Ulice są dla samochodów. Takie wypadki są właśnie przez takich baranów, ktorzy tego nie rozumieją. Może kiedyś zrozumiesz jeśli znajdziesz się w takiej sytuacji jak ten kierowca. Każdy popełnia błędy i każdemu może się to przytrafić
Ty jesteś normalny? 20 lat jeżdżę, na czerwonym pewnie też zdarzyło mi się przejechać, ale na takim skrzyżowaniu, w taki sposób, to trzeba być upośledzonym i na pewno ten gość nie powinien mieć prawa jazdy. Fajnie, że udało się jego debilizm wykryć bez ofiar śmiertelnych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów